Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”, și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment

Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”, și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment
7

de Redactia Tvmania

Adrian Nartea, protagonistul serialului românesc „Vlad”, și-a botezat la finalul săptămânii trecute fiica. Al doilea copil al actorului a venit pe lume în luna martie a acestui an. 

Micuța Petra, al doilea copil al actorului Adi Nartea alături de soția sa, Alina, a fost creștinat duminica aceasta. 

„Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multă iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem’, anunța actorul în mediul online nașterea celui de-al doilea copil al familiei Nartea.  

 Botezul micuței Petra a fost unul discret, iar alături de ea și fericiții părinți au fost atât cei dragi, cât și o parte din actorii serialului de la Pro TV. Adi Nartea a fost dat de gol chiar de colega sa, Monica Bîrlădeanu, care a postat primele imagini de la eveniment. Alături de acestea, actrița a scris și un mesaj:
„Vlad” al nostru e tatic de fata a doua oara si ne-am bucurat tare pentru el azi c-a si botezat-o pe superbitatea asta mica careia ii placea crema mea de maini sau ii era fomica. Una din doua. @steffan.iancu si @george_pistereanu aici pe pozitii neaparat :)) ”

Adrian Nartea, în vârstă de 39 de ani, și soția sa, Alina Ferinceac, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai bine de 10 ani și mai au împreună încă o fetiță, Mara, care are aproape 5 anișori. 

164567019_1125063177957065_5218149142047557831_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Unde a avut loc evenimentul micuței Petra, fiica lui Adi Nartea

 Adi Nartea, a dezvăluit la jumătatea lunii mai, în exclusivitate pentru TVMania, toate detaliile despre botezul fiicei sale, pe care la acea vreme îl pregătea în detaliu:

„Da, avem planuri în privința asta. Când vine vara, căldura, vrem să organizăm botezul Petrei, în aceeași formulă în care i-am făcut și Marei, adică la cei mai buni prieteni ai noștri, la Manasia, la conacul istoric. Chiar dacă este puțin mai departe de București, ne ducem acolo cu familia, cu prietenii, este un loc superb, de basm. Abia așteptăm momentul, deja totul este discutat, planificat. Prietenii mei de la Manasia abia ne așteaptă și ei’, a declarat Adi Nartea în luna mai, în exclusivitate pentru TVMania. 

Actorul ne-a mai povestit și despre perioada de acomodare a fiicei sale mai mari, Mara, cu surioara ei și, dacă au apărut deja mici gelozii:

„Mara este foarte înțelegătoare de când am aflat că este însărcinată soția, am tot insistat pe ideea de echipă, să o creștem pe Petra împreună cu ea. Ea se comportă admirabil, o iubește, încearcă să facă parte din cât mai multe treburi care au legătură cu îngrijirea Petrei. Emoțional vorbind poate se simte într-un fel marginalizată, e o chestie naturală, noi încercăm tot posibilul să o facem să nu simtă aceste lucruri. Important este faptul că tratăm tot ceea ce apare cu deschidere și comunicare’, a mai declarat Adi Nartea pentru TVMania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton