Homepage  / Articole

Adi Nartea se iubeşte la distanţă cu o modelă

Adi Nartea se iubeşte la distanţă cu o modelă

de Redactia Tvmania

De la începutul lui martie, Adrian Nartea prezintă un nou show de televiziune, „dragostepunctro”, la Kanal D. Cum e o emisiune cu şi pentru îndrăgostiţi, l-am descusut şi noi pe tânărul prezentator despre relaţia pe care o are în acest moment.

Prezentatorul emisiunii de la Kanal D este foarte îndrăgostit de mai multă vreme. Şi ne-a mărturisit că a încercat o relaţie prin intermediul internetului.

„Sincer, cred că nu este persoană care să nu se fi îndrăgostit prin această metodă. De fapt, îţi proiectezi singur imaginea celei cu care vrei să fii, însă nu este aceleaşi lucru ca realitatea. Sunt şi cazuri, chiar printre prietenii mei, care şi-au găsit jumătatea pe internet”, povesteşte moderatorul.

Tot el ne-a povestit cum s-a îndrăgostit. „Anul trecut, în februarie, am participat la o şedinţă foto în Tunisia, alături de manechinul Alina Ferinceac. Ea venea din Milano, eu din România şi am lucrat trei zile împreună. După ce proiectul s-a terminat ne-am schimbat id-urile de messenger şi aşa a început relaţia noastră. Acum fac naveta Bucureşti – Milano şi petrecem cât de mult timp putem împreună. Ea stă în Milano de 4 ani, însă vrea să revină în Bucureşti, poate ne vom muta împreună”, spune Adrian.

Cei doi au fost de Sărbători împreună, au mai avut câteva proiecte comune şi se iubesc foarte mult. Ce urmează? „Toată lumea ne întreabă când ne căsătorim, însă nu ne-am gândit chiar atat de departe”, ne-a mărturisit el.

Alina-Ferinceac

Alina Ferinceac

Şi-a găsit chemarea

Adi Nartea şi-a făcut debutul ca manechin, a apărut în mai multe spoturi publicitare şi în şedinţe foto, apoi a intrat în actorie, primind un rol în serialul „Fastfood”, de la Antena 1.

A urmat un alt sitcom, „La Bloc” de la Pro TV, apoi o telenovelă la Antena 1, „Fetele marinarului”.

În cele din urmă, Nartea a început să îmbrace haina de prezentator TV şi crede că şi-a găsit adevărata vocaţie.

„Îmi place să prezint emisiuni şi îmi doresc să evoluez ca prezentator. De curând, de când am prezentat emisiunea «Închisoarea păcătoşilor», am intrat într-o mare familie frumoasă, cea de la Kanal D, în care sper să facem lucruri importante pentru telespectatori”, ne-a explicat vedeta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton