Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adi Nartea, toate detaliile despre botezul fiicei sale, Petra: „Totul este planificat” | EXCLUSIV

Adi Nartea, toate detaliile despre botezul fiicei sale, Petra: „Totul este planificat” | EXCLUSIV
12

de Redactia Tvmania

 

Familia lui Adrian Nartea s-a mărit la începutul lunii martie, când soția  actorului a adus pe lume încă o fetiță, care a primit numele Petra. 

„ Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multă iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem”, anunța actorul în mediul online nașterea celui de-al doilea copil al familiei Nartea.  

Adrian Nartea, în vârstă de 39 de ani, și soția sa, Alina Ferinceac, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai bine de 10 ani și mai au împreună încă o fetiță, Mara, care are aproape 5 anișori. 

Adi Nartea pregătește botezul fiicei sale 

Iată că la 3 luni distanță de la venirea pe lume a micuței Petra, protagonistul serialului „Vlad” (Pro TV), Adi Nartea, a dezvăluit în exclusivitate pentru TVMania unde va avea loc frumos eveniment și în ce stadiu se află familia cu pregătirile:

„Da, avem planuri în privința asta. Când vine vara, căldura, vrem să organizăm botezul Petrei, în aceeași formulă în care i-am făcut și Marei, adică la cei mai buni prieteni ai noștri, la Manasia, la conacul istoric. Chiar dacă este puțin mai departe de București, ne ducem acolo cu familia, cu prietenii, este un loc superb, de basm. Abia așteptăm momentul, deja totul este discutat, planificat. Prietenii mei de la Manasia abia ne așteaptă și ei”, a declarat Adi Nartea în exclusivitate pentru TVMania. 

Adi Nartea, toate detaliile despre botezul fiicei sale, Petra: „Totul este planificat” | EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Actorul ne-a mai povestit și despre perioada de acomodare a fiicei sale mai mari, Mara, cu surioara ei și, dacă au apărut deja mici gelozii:

„Mara este foarte înțelegătoare de când am aflat că este însărcinată soția, am tot insistat pe ideea de echipă, să o creștem pe Petra împreună cu ea. Ea se comportă admirabil, o iubește, încearcă să facă parte din cât mai multe treburi care au legătură cu îngrijirea Petrei. Emoțional vorbind poate se simte într-un fel marginalizată, e o chestie naturală, noi încercăm tot posibilul să o facem să nu simtă aceste lucruri. Important este faptul că tratăm tot ceea ce apare cu deschidere și comunicare”, a mai declarat Adi Nartea pentru TVMania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton