Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adi Sînă s-a reprofilat! Ce face acum după ce muzica a trecut pe locul doi

Adi Sînă s-a reprofilat! Ce face acum după ce muzica a trecut pe locul doi
7

de Redactia Tvmania

Pandemia a schimbat modul de gândire și drumul profesional al multora. Printre ei se află și Adi Sînă care a fost nevoit, la fel ca și alți artiști din industria muzicală, să se reprofileze.

Adi Sînă s-a reprofilat și s-a apucat de afaceri, pentru a-și putea susține financiar familia. Muzica, marea sa pasiune, a trecut pe locul doi și, împreună cu soția sa, Anca Serea, au început o afacere online în mijlocul pnademiei. 

Adi Sînă și soția sa au ales să încerce o afacere în domeniul cosmeticelor, activitate care ăi ocupă acum artistului aproape tot timpul.

„Cosmeticele îmi ocupă 80% din timp, iar muzica doar 20%. Acum ne ocupăm de BioAsPure, firma noastră online de cosmetice. Am muncit mai mult în pandemie decât în timpuri normale într-un alt domeniu. Împreună cu Anca am deschis un brand de cosmetice şi am lucrat foarte mult la proiectul acesta. Adică m-am reprofilat. N-am renunţat la muzică, am stat mai puţin în studioul de înregistrări, am concerte în fiecare săptămână. Şi cu toate acestea lucrez în fiecare zi la partea de cosmetică, pentru că a trebuit să învăţ, să o iau de la zero. Acum ştiu totul despre vopsele de păr, creme antiîmbătrânire.

M-am documentat foarte mult cu un an înainte de pandemie, am deschis magazinul acesta. Iar în pandemie ne-am extins şi am învăţat foarte multe lucruri despre zona asta. Am făcut muzică ani de zile devenind o rutină, iar acest proiect m-a făcut să studiez mult şi să învăţ lucruri noi. O să lansez şi o linie de bărbaţi toamna asta şi sper că va fi bine”, a declarat Adi Sînă pentru click.ro
 
Adi Sînă are motive întemeiate pentru a se dedica atât de mult afacerii sale. Artistul și Anca Serea au de crescut șase copii, unul dintre ei, David, fiind deja student într-o țară străină.  
 

Vezi și:

Ce-au mai citit vedetele noastre în ultima vreme și ce carte le-a plăcut cel mai mult. Răspunsurile a 20 de vedete de televiziune

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton