Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adio, ABC, bun venit, Netflix! Shonda Rhimes a semnat și ea cu gigantul de steaming

Adio, ABC, bun venit, Netflix! Shonda Rhimes a semnat și ea cu gigantul de steaming

de Redactia Tvmania

Lovitură de teatru! Creatoarea serialelor „Anatomia lui Grey” și „Scandal” a semnat un contract de exclusivitate cu platforma de streaming Netflix.

Netflix se poate felicita că a pus mâna pe una dintre cele mai de succes producătoare și creatoare de conținut din lumea televiziunii: Shonda Rhimes.

După ce a ridicat audiențele canalului ABC cu marile succese de public „Anatomia lui Grey”, „Scandal” și „Cum să scapi nepedepsit”, producătoarea și scenarista Shonda Rhimes se lansează într-o nouă aventură. La 47 de ani, talentata autoare a semnat un contract pe patru ani cu Netflix, anunță „Hollywood Reporter”. Adică, platforma de streaming va avea exclusivitate pentru tot ce va crea Shonda Rhimes în următorii ani. „Shonda Rhimes este una dintre cele mai mari creatoare de povești din istoria televiziunii”, a declarat Ted Sarandos, de la Netflix.

În același timp, fostele seriale pe care și-a pus amprenta Shonda Rhimes vor rămâne în grădina ABC-ului. Producțiile care sunt acum în derulare, ca „Anatomia lui Grey” sau următorul sezon de la „Scandal”, vor fi difuzate tot de canalul american.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton