Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adio, Johnny Depp! Amber Heard și-a prezentat oficial noua cucerire

Adio, Johnny Depp! Amber Heard și-a prezentat oficial noua cucerire

de Redactia Tvmania

Dacă mai aveați îndoilei, s-a rezolvat! Actrița Amber Heard a postat pe rețelele de socializare o fotografie edificatoare cu noul său partener, miliardarul Elon Musk.

De câteva luni, presa americană a tot vorbit despre o apropiere mai mult decât amicală între Amber Heard, fosta doamnă Depp, și Elon Musk, inventatorul mașinii electrice Tesla. Acum, povestea lor de dragoste a devenit oficială. Cei doi, Amber Heard (31 de ani) și Elon Musk (45 de ani), și-au postat fiecare pe contul de Instagram aceeași fotografie.

Amber Heard (31 de ani), fosta soţie a lui Johnny Depp, a confirmat relaţia cu miliardarul canadiano-american Elon Musk (45 de ani)

Cuplul a fost văzut pentru prima oară împreună în iulie 2016, dar niciul nu a confirmat zvonul pentru că Amber Heard era încă în plin divorț, cu scandal, de Johnny Depp. Dar acum, frumoasa blondă poate să se afișeze la brațul lui Elon Musk.

Cei doi îndrăgostiți se află acum în Australia, unde Amber Heard filmează pentru „Aquaman”. Fotografia a fost făcută în celebrul restaurant Moo Moo Gold Coast. Amber Heard și Elon Musk și-au imortalizat seara: actrița într-o ipostază triumfătoare alături de miliardarul cu o pereche zdravănă de buze pe obraz.

Un pic mai târziu, cei doi s-au afișat ținându-se de mână în fața fotografilor, plimbându-se împreună cu doi dintre cei șase copii ai lui Elon Musk.

Cu ceva vreme în urmă, tatăl lui Elon Musk a declarat pentru ediția americană a revistei „Grazia”:

„Amber și Elon își iau foarte în serios povestea. Ei îi place foarte tare să se mărite. Unul dintre lucrurile pe care vrea să le facă este să se mute împreună și să-și clădească o familie. Fac planuri pentru asta”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton