Homepage  / Știri / Televiziune

„Admiratoarea” / „La Fan”, tot ce trebuie să știi despre telenovela cu Angélica Vale, Juan Pablo Espinosa

„Admiratoarea” / „La Fan”, tot ce trebuie să știi despre telenovela cu Angélica Vale, Juan Pablo Espinosa

de Redactia Tvmania

Postul AXN White va difuza, începând cu 16 septembrie, telenovela cu accente comice „Admiratoarea”/ „La Fan”, cu Angélica Vale, Juan Pablo Espinosa, Scarlet Ortiz şi Miguel Varoni (regizorul serialului) în rolurile principale.

Din distribuţie mai fac parte şi alte nume cunoscute precum Ximena Duque, Gabriel Porras sau Maritza Bustamante. Mai mult, de-a lungul episoadelor, vor avea apariţii speciale şi alţi telenovelisti cunoscuţi, printre ei Carlos Ponce, David Chocarro, Lupita Ferrer, Laura Flores şi Catherine Siachoque.

Comedianta mexicană Angélica Vale (43 de ani) îi dă viaţă în acest serial Valentinei, o tânără modestă care devine, prin împrejurări amuzante, asistenta personală a actorului ei preferat, Lucas Duarte (Juan Pablo). Noul rol o ajută să cunoască adevărata față a actorului, în timp ce acesta descoperă cât de puternică și minunată este Valentina, în pofida stângăciei pe care o arată.

Angélica a fost văzută ultimă oară la noi în „Iubiri vinovate” / „Amores Verdaderos”, iar ultimul ei proiect tv este „Y mañana será otro día” (2018). Telenovela „Admiratoarea” a fost difuzată în 2017 de postul american Telemundo şi are 54 de episoade.

Marcela Citterio este cea care a scris povestea serialului după o idee a Angélicăi Vale. La AXN White telenovela va fi difuzată de luni până vineri de la 18.15

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton