Homepage  / Articole

Artene şi Ilinca Vandici, noua echipă „Cancan TV”

Artene şi Ilinca Vandici, noua echipă "Cancan TV"

de Redactia Tvmania

Începând de luni, 17 septembrie, de la 22:00 la 00:30, Ilinca Vandici şi Adrian Artene prezintă emisiunea CanCan TV, în direct din platoul amenajat special la Studiourile MediaPro din Buftea. Dacă noua emisiune de la Acasă va putea fi urmărită de luni până joi, Cabral si Mircea Solcanu şi ale lor "Poveştiri de noapte" se mută în weekend.

“Am primit cu mare încântare propunerea de a prezenta emisiunea CanCan Tv împreună cu Adrian Artene, Acasă. Este un proiect care mă avantajează foarte mult şi care mă va ajuta în dezvoltarea mea profesională. A fost visul meu dintotdeauna să pot sa lucrez cu o echipă mare în spate. Sunt încrezătoare că lucrurile vor funcţiona foarte bine, cu atât mai mult cu cât ştiu că cei de Acasă ne aşteaptă cu sufletul la gură şi ştiu că deja s-au obişnuit cu sloganul nostru: <>”, spune Ilinca Vandici, co-prezentatoarea emisiunii CanCan TV.

De cealaltă parte, Adrian Artene crede că brand-urile CanCan TV şi Acasă sunt o garanţie pentru public că emisiunea îşi „va menţine statutul de lider absolut pe piaţa nocturnă tabloidă şi că va fi generator de mega exclusivităţi. Totodată, tot ce se întâmplă în culisele lumii mondene va fi dezvăluit de CanCan TV”.

“Nu vom intra cu “bocancii” în viaţa nimănui. În noul sezon, vom fi mult mai dinamici şi vom exploata mai mult partea de entertainment”, spune Adrian Artene, co-prezentatorul emisiunii de la Acasă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton