Homepage  / Știri

Adrian Bucur prezintă „Dispăruţi fără urmă” la TVR 1

Adrian Bucur prezintă „Dispăruţi fără urmă” la TVR 1

de Redactia Tvmania

TVR 1 va difuza de astăzi, 20 mai, de la ora 22.30, „Dispăruţi fără urmă”, o nouă emisiune care încearcă să vină în sprijinul copiilor dispăruţi, al familiilor lor şi al autorităţilor care îi caută.

Jurnalistul TVR Adrian Bucur va prezenta noul program realizat de TVR cu sprijinul Poliţiei Române.  Pe durata a 30 de minute, în fiecare luni seară, telespectatorii vor urmări poveştile unor copii dispăruţi, cazuri ale unor adulţi dispăruţi în împrejurări suspecte, dar şi sfaturi pentru prevenirea unor astfel de tragedii.

La „Dispăruţi fără urmă”, telespectatorii au şansa să descopere, cu ajutorul unui expert criminalist, singurul poliţist din Europa specializat în tehnica îmbătrânirii digitale, portretele celor dispăruţi, aşa cum ar arăta ei astăzi.

Conform statisticilor, peste 3000 de copii dispar, în fiecare an, în România. În prima ediţie va fi prezentat cazul „Zamfir Lenuţa”. Avea doar 3 ani şi jumătate când a ieşit pe uşa casei, pentru ultima oară. În acea zi, fetiţa pleca, împreună cu frăţiorul ei şi bona acestora, la biserică, pentru ca cei mici să fie împărtăşiţi. Lenuţa nu s-a mai întors niciodată acasă. Frăţiorului ei, femeia care a luat-o pe Lenuţa i-a dat două bomboane şi-un bănuţ.

Emisiunea este o premieră în România. Un program având acelaşi profil – „Chi l’ha visto?” („Cine a văzut?”) – se difuzează cu succes la Rai 3, în Italia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton