Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adrian Enache s-a reprofilat. Din ce face bani artistul: „Mi-a mers foarte bine. N-aș fi crezut că pot”

Adrian Enache s-a reprofilat. Din ce face bani artistul: „Mi-a mers foarte bine. N-aș fi crezut că pot”
4

de Redactia Tvmania

La fel ca mulți alți artiști, Adrian Enache a trebuit să se reprofileze, după ce restricțiile impuse de pandemie au dus la anularea oricăror evenimente artistice o bună bucată de vreme. Artistul a reușit totuși să se reprofileze și are acum o serie de proiecte din care scoate bani frumoși, scrie libertatea.ro.

Cântărețul de 54 de ani apare în fiecare săptămână pe micile ecrane. El prezintă o emisiune alături de Diana Matei la postul Național TV. În luna martie, a debutat cel de-al doilea sezon al show-ului. Cu alte cuvinte, chiar dacă nu a mai urcat pe scenă pentru concerte și nici nu a mai primit invitații să cânte la petreceri private, Adrian Enache a avut un back-up: jobul din televiziune. 

Totodată, Enache mai face bani și din actorie. El a jucat de curând în lungmetrajul „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, regizat de Radu Jude, premiat cu Ursul de Aur la Berlinala de anul acesta, iar curând va urca alături de Mirela Vaida pe scena Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.

Adrian Enache joaca intr-o noua piesa la Teatrul de revista Constantin Tanase (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Tot în interviul televizat recent, Adrian Enache a mai făcut o mărturisire.

„Mie mi-a mers foarte bine. N-aș fi crezut că pot să joc într-un film care a luat marele premiu la Berlin.

Filmul lui Radu Jude, „Babardeală cu bucluc” și a început să ruleze la cinematograde. Vă rog să vă duceți să-l vizionați. Am o emisiune care merge foarte bine la Național TV. De două săptămâni am lansat Live-ul lui Enache. Plus că nu mai spun de premiera care se pregătește la Teatrul Constantin Tănase. Apar cu Mirela Vaida în „Acces direct la portativ”, a povestit Adrian Enache la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook/Adrian Enache

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton