Homepage  / Articole

FOTO: Adrian Enache, mafiot la „Te cunosc de undeva!”

FOTO: Adrian Enache, mafiot la „Te cunosc de undeva!”

de Redactia Tvmania

Adrian Enache intră sâmbăta asta în pielea unui mafiot şi se pare că se simte foarte bine. Artistul va fi Joe Pesci, iar transformarea e chiar 1 la 1. Şi dacă emoţiile prestaţiei nu erau suficient de mari, iată că Adrian are un motiv în plus să încerce să fie cel mai bun pe scena transforming show-ului: din public îl susţine chiar fiica sa.

Sâmbăta aceasta noi personaje de excepţie urcă pe scena „Te cunosc de undeva!”. Ruleta i-a adus lui Adrian Enache un rol de zile mari, pentru care artistul s-a pregătit cum a ştiut mai bine şi promite să ţină cont întru totul de sfaturile profesorilor săi. Fiica sa, Diana, care a venit special să îl susţină, a trecut pe lângă el fără să îl recunoască.

Alături de Joe Pesci, pe scena de la „Te cunosc de undeva!” urcă săptămâna aceasta Mariah Carey, Shaggy, Elena Gheorghe, Gabriel Dorobanţu, Shania Twain, Sabrina şi Tiziano Ferro , în interpretările de senzaţie ale celor 8 concurenţi. Nu rataţi sâmbăta aceasta, de la 20:30, un maraton muzical cum nu s-a mai văzut, la „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton