Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Mutu, detalii surprinzătoare despre relația „tensionată” cu fiul cel mare, Mario. „Nu sunt toate bune și frumoase”

Adrian Mutu, detalii surprinzătoare despre relația „tensionată” cu fiul cel mare, Mario. „Nu sunt toate bune și frumoase”
7

de Roxana Mirea,

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Mutu și împreună au un băiețel în vârstă de aproape 6 ani. Totuși, antrenorul echipei Rapid mai are trei copii din relațiile anterioare. Fiul său cel mare, Mario, are acum 21 de ani, iar Adrian Mutu a spus că relația lor este tensionată. Pe de altă parte, el a spus de ce relația cu fiica cea mare „s-a deteriorat”.

Adrian Mutu are o relație tensionată cu fiul cel mare, Mario

Adrian Mutu s-a căsătorit la vârsta de 22 de ani cu Alexandra Dinu. Din relația lor, a venit pe lume Mario, care acum are 21 de ani. Tânărul este foarte rebel și de multe ori a apărut prin ziare. Mario are de ceva timp o relație și este mai tot timpul prezent în mediul online alături de aceasta, scrie libertatea.ro.

Invitat în cadrul unei emisiuni online, Adrian Mutu a declarat că are o relație tensionată cu Mario, dar este convins că tânărul se va maturiza pe măsură ce va învăța din propriile greșeli.

„A fost prima dată când Mario a fost pe Giulești. A mai fost la alte meciuri. A venit cu prietena lui, dar a venit. (…) Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face… la 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie… ușă de biserică. Eu cred că un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență. Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere”, a dezvăluit Adrian Mutu pentru Fanatik.

adrian-mutu-detalii-surprinzatoare-despre-relatia-tensionata-cu-fiul-cel-mare-mario.-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„De aici a început să se deterioreze relația noastră”

După ce s-a despărțit de Alexandra Dinu, Adrian Mutu s-a îndrăgostit de Consuelo Matos Gomez. Din relația celor doi au venit pe lume două fete, Adriana și Maya. Cei doi au divorțat în anul 2013, iar Consuelo și-a luat cele două fete și s-a mutat în Republica Dominicană. Acum, antrenorul este căsătorit cu Sandra Mutu și împreună au un băiețel în vârstă de aproape 6 ani, Tiago.

Adrian Mutu a spus că are o relație civilizată cu cele două foste soții și că vorbesc atunci când este vorba despre copii. Ba mai mult, fiicele fostului fotbalist își doresc să studieze în Europa. Pe de altă parte, Adrian Mutu a menționat că fata cea mare are iubit și a glumit că astfel a început ca relația lor să se deterioreze.

„E o relație normală. Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton