Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Mutu și-a cunoscut actuala soție pe vremea când ea era o adolescentă, iar el era căsătorit

Adrian Mutu și-a cunoscut actuala soție pe vremea când ea era o adolescentă, iar el era căsătorit
9

de Ioana Maria,

Adrian Mutu se iubește de 7 ani cu Sanda, soția sa, cea care i-a oferit și un băiețel, pe micuțul Tiago. Fotbalistul a povestit cum s-a cunoscut cu partenera sa, dar mai ales când a văzut-o prima dată.

Invitat în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, Adrian Mutu a recunoscut că a cunoscut-o pe actuala sa soție pe vremea când aceasta avea 15 ani și defila pe podiumurile de la Miss România.

Pe atunci, Adrian Mutu era un fotbalist în vogă la Fiorentina, la 30 de ani, dar însurat cu frumoasa Consuelo Matos Gomez, din Republica Dominicană.

Adrian Mutu a povestit că de atunci a mărturisit că e o fată foarte frumoasă, dar niciodată nu s-a gândit că ar putea să-i devină chiar parteneră de viață, scrie spynews.ro.

După mai mulți ani jucătorul a divorțat de soția cu care era atunci, s-a întors în România, iar aici a cunoscut-o pe cea pe care o văzuse la TV. Nu a durat deloc prea mult timp până când au început o relație, iar ulterior s-au căsătorit.

”Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat”, a povestit Adrian Mutu.

Adrian Mutu și Sandra formează un cuplu din acel moment, iar la scurt timp avea să se nască Tiago Adrian Mutu, care are acum patru ani și reprezintă cea mai mare bucurie și reușită a frumosului cuplu.

„Avem foarte multe lucruri în comun. Ne uităm la filme, facem multe lucruri împreună. Cel mai important este că râdem împreună. Avem un simț al umorului pe care doar noi doi îl înțelegem. Din dragostea noastră a ieșit Tiago Adrian Mutu, Turbo cum îi zic eu. Ne zăpăcește pe toți, se joacă prin casă, distruge pereții cu mingea, ia pe toată lumea la fotbal cu el. Așa făceam și eu cu tata acasă”, a adăugat Adrian Mutu, în cadrul aceluiași podcast.

mutu-108556968_3114922475292995_6348044645403467864_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton