Homepage  / Știri

Adrian Nartea a dezvăluit în premieră la “Cireaşa de pe tort” că va deveni tătic

Adrian Nartea a dezvăluit în premieră la “Cireaşa de pe tort” că va deveni tătic

de Redactia Tvmania

Invitat în emisiunea “Cireaşa de pe tort” de la Prima TV, Adrian Nartea a dezvăluit în premieră că va deveni tătic.

 Alina si Adrian Nartea

Adrian s-a căsătorit anul trecut cu modelul Alina Ferinceac, după patru ani de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, în Tunisia, unde au lucrat împreună la un proiect. Ea venea de la Milano, el din România, şi a fost dragoste la prima vedere. După ce proiectul a luat sfârşit, Adrian şi Alina au făcut schimb de id-urile de messenger  şi aşa au început practic relaţia.

Adrian Nartea si sotia lui Alina

Acum, la aproape un an de la căsătorie, Alina şi Adrian se pregătesc să devină părinţi. Viitorul tătic a făcut anunţul în emisiunea „Cireaşa de pe tort”, de la Prima TV. În timp ce se afla în limuzină şi se îndrepta spre cina organizată de Dianna Rotaru, Adrian a fost dat de gol de colegul Mircea Zara, care i-a spus Xoniei că acesta urmează să devină tătic.

Emoţionat, Adi a povestit cum a primit vestea cea mare. „Eram la filmări când am aflat, în Veneţia. Soţia mi-a trimis o poză”, a spus vedeta.

Mircea Zara i-a prezis ce sex va avea copilul. “Eu zic că o să fie fata. Ştii cum e să ai grijă de două fete? Nu-i uşor să fii tată de fată!”, i-a spus acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton