Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adrian Nartea, primul Paște în formulă de patru. Cum va petrece actorul | EXCLUSIV

Adrian Nartea, primul Paște în formulă de patru. Cum va petrece actorul  | EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Adrian Nartea, protagonistul serialului „Vlad” de la Pro TV, nu-și mai încape în piele de fericire! Familia actorului s-a mărit cu încă un membru în urmă cu aproape 2 luni, iar acesta va fi pentru ei primul Paște în formulă de patru.

Adrian Nartea se pregătește pentru Sfintele Sărbători alături de soție și cele două fetițe ale sale, însă ultimul cuvânt în ceea ce privește planurile îl au întotdeauna fetele din casă:

„De Paște vrem să petrecem în familie, ne gândim dacă să ne hazardăm la un drum lung până la Suceava sau doar până la Brașov. Ideea este că am vrea totuși să schimbăm puțin atmosfera, dar este în funcție și de fete, ele decid”, a declarat Adi Nartea în exclusivitate pentru TVMania. 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adrian Nartea (@adinartea)


Adi Nartea ne-a mai dezvăluit că tradițiile din familia lor s-au reinventat datorită fiicei sale mai mari, Mara, așadar vor fi împletite tradiții vechi cu noi obiceiuri moderne:

„Ca în fiecare an, vopsit de ouă, mers la bunici pentru drob, cozonac, etc. Mai nou Mara este pasionată de egg hunt, pentru că am făcut o campanie recent care a presupus niște iepurași și ouă iar acum este pasionată de asta. Anul trecut am făcut asta și am și postat pe canalul de YouTube – vom face și anul acesta, că tot vorbim de tradiții, iată o tradiție modernă pe care o avem noi”, ne-a mai povestit Adrian Nartea.

În Joia Mare actorul a reușit să se vaccineze anti-covid, gest anunțat pe rețelele de socializare:

„Hai să fim 10milioane ca, la vară, pe plajă sa nu ne bronzăm cu mască pe față, nu?”, a fost îndemnul actorului din „Vlad”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton