Homepage  / Știri / Televiziune

Adrian Nartea: „Vlad are stil şi e gata să împingă orice limită”

Adrian Nartea: „Vlad are stil şi e gata să împingă orice limită”

de Redactia Tvmania

Pe 25 februarie, la Pro TV, de la ora 20.30, aţi avut ocazia să aflaţi începutul poveştii lui  Adrian (Anghel Damian), care, în urma înscenării unui jaf, ajunge la închisoare, evadează și își schimbă identitatea devenind Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat și dornic de răzbunare. Adrian Nartea (36 de ani), fost model şi prezentator, este cel care îi dă viaţă lui Vlad, „un personaj puternic”, de la care a avut ce învăţa. Adi (care a mai jucat în trecut în serialul „La bloc”, dar şi în sitcomul „Fast Food”) ne-a povestit, în cadrul unui interviu, cum a fost atmosfera la filmările celor 13 episoade şi ce înseamnă acest proiect pentru el.

TVmania: Cum ți-ai descrie personajul pe care-l interpretezi în serialul „Vlad”.

Adrian Nartea: Un om devenit puternic, pentru că încearcă să-şi schimbe destinul care nu îi aparţine şi să îşi aducă înapoi propriul destin pierdut.

Ce îți place cel mai mult la personajul pe care-l interpretezi?

Că trebuie să se abţină, să nu arate ceea ce simte, nu are de ales. Asta îi dă mister şi putere. Are stil şi e gata să împingă orice limită.

Și ce urăști (sau pe-aproape) la el?

Faptul că e prins în această vendetă personală din care nu poate să iasă oricât ar vrea.

Cum a fost atmosfera la filmări?

Ca într-o echipă unde pasiunile, muncă şi respectul se împletesc atât de frumos, încât ţi-e greu să crezi că am lucrat doar 6 luni la filmări. #TheVteam este „the dream team” pentru orice producţie cinematografică.

Ce scenă a fost cel mai greu de filmat?

Una? E foarte greu de spus. Au fost multe grele… şi din punctul de vedere al interpretării, şi al acţiunii. Una grea este aceea în care Andrei şi cu mine stăm pe marginea unui pod, la 15 metri deasupra apei, şi ne provocăm, şi ne împingem unul pe celălalt să ne dezechilibrăm.

Ați văzut vreun episod al producției? Și, dacă da, cum este?

Am văzut doar frânturi şi secvenţe pe care Jesús del Cerro (n.r. – Regizorul) ni le-a arătat să ne ceară părerea, să ne critice sau să ne laude. Dar un episod întreg, nu. Poate e mai bine aşa. Stăm cu sufletul la gură până pe 25 februarie.

Teoretic, dacă se va face și un al doilea sezon, v-ați relua rolurile?

Nu văd altfel.

Vrem un spoliler! Se termină cu bine sau nu se termină cu bine?

Cert este că se termină sezonul… se termină îndeajuns de bine să nu se termine… Spoiler: undeva, spre final, Vlad se sărută… nu singur… :).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton