Homepage  / Articole

Adrian Sînă vrea să găsească factorul X!

Adrian Sînă vrea să găsească factorul X!

de Redactia Tvmania

Adrian Sînă a fost plecat la New York pentru filmarea noului său videoclip, „Angel”. Acum, el s-a întors în țară cu forțe proaspete, hotărât să fie cel care va descoperi „Factorul X”.

„Dacă nu voi fi eu cel care găseşte factorul X, consider că nu-mi voi fi îndeplinit cu succes misiunea”, acesta este motto-ul cu care Adrian Sînă se reîntoarce în competiţia „X Factor”.

După ce a participat la numeroase concerte în ţară, dar şi în locaţii din Malaysia, India, Rusia, Maroc, Dubai, Qatar, Liban, Canada, New York şi din toată Europa, juratul „X factor” îşi doreşte acum să poată susţine în drumul spre popularitate o voce deosebită, eventual acea voce care va fi şi câştigătoarea megashow-ului.

Cu o experienţă importantă acumulată în anii în care a cântat alături de colegii din trupa Akcent, dar şi ca artist care cunoaşte provocările unei cariere solo, Adrian Sînă va deveni în cadrul „X Factor” mentorul unor participanţi dispuşi să înveţe ce înseamnă succesul cu adevărat.

Pe lângă single-ul „Hold On” care a obţinut o reacţie extraordinară din partea publicului, Adi Sînă a cucerit rapid toate topurile de specialitate cu piesa „I can’t live without you”, o colaborare cu Beverlei Brown.

În această toamnă, telespectatorii îl vor vedea pe Adrian Sînă alături de Mihai Morar și Paula Seling în juriul „X Factor”.

Pe 2 august tocmai s-a încheiat prima etapă a supershow-ului „X Factor”, urmând acum tabăra de pregătire, ce îi va reuni la Bucureşti pe toţi cei care au reuşit să treacă de perioada audiţiilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton