Homepage  / Știri

FOTO: Adrian Ţuţu, de la “Românii au talent”, la “Pariu cu viaţa”

FOTO: Adrian Ţuţu, de la “Românii au talent”, la “Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

În episodul de azi, 26 septembrie, din serialul “Pariu cu viaţa”, de la Pro TV vor apărea Adrian Ţuţu (câştigătorul primului sezon al show-ului “Românii au talent”) şi actriţa Dana Dembinski Medeleanu (care a jucat în “Iubire şi onoare”).

“A fost un moment special pentru mine, ştiam cum arată platoul unei emisiuni precum “Românii au talent”, dar când am ajuns în Buftea, pe platourile de filmare, am fost emoţionat. Mi s-a cerut să scriu un cântec-protest şi am reuşit să fac asta în trei minunte. Mi-a plăcut ideea de a te răzvrăti împotriva conducerii şcolii, cred că toţi ne-am dorit asta, măcar o dată-n viaţă”, a spus Adrian Ţuţu.

Dana Dembinski Medeleanu va juca rolul Deliei, mama Sarei Năstase (Sore), o celebră actriţă cu contracte internaţionale, care este mai mult absentă din viaţa fiicei sale.

“Delia este un personaj care pare detaşat de problemele fiicei ei, dar nu va rămâne aşa. Este o actriţă celebră cum mi-aş dori şi eu să fiu, care joacă în foarte multe producţii peste hotare şi pentru care cariera înseamnă foarte mult. Joc alături de o tânără foarte talentată, Sore, ne înţelegem excelent, ne asemănăm din ce în ce mai mult”, a povestit actriţa.

Tot în episodul de astăzi, veţi afla ce se va întâmplă cu Clubul de la Colegiul Naţional de Arte, dacă se va închide sau nu, cum se complică existenţa Ancăi (Cristina Ciobănaşu) şi ce năzbâtii mai face Gică Popa (Radu Gabriel).

[imagebrowser id=312]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton