Homepage  / Știri

Adrian Ursu şi Oana Stancu părăsesc Realitatea

Adrian Ursu şi Oana Stancu părăsesc Realitatea

de Redactia Tvmania

Postul de ştiri a renunţat la emisiunea “Ora de foc”, moderată de cei doi. Decizia a fost anunţată de managerul postului, Sebastian Ghiţă, citat de EVZ.ro. Pe spaţiul de emisie al “Orei de foc” va intra, deocamdată, dezbaterea “Zona de impact”, realizată de Corina Drăgotescu.

EVZ.ro citează unele surse din trustul Realitatea care susţin că prin îndepărtarea celor doi jurnalişti se încearcă limitarea influenţei fostului patron Sorin Ovidiu Vântu, personajul principal în scandalul stenogramelor care a pus credibilitatea postului sub semnul întrebării.

El a predat conducerea postului către Sebastian Ghiţă, patronul companiei Asesoft, acum trei luni, însă, potrivit surselor amintite, Vântu a încercat să-şi menţină influenţa în post prin Oana Stancu şi Adrian Ursu, printre alţii.

“Ne pregătim pentru trecerea la noua grilă Realitatea. Am avut azi o discuţie cu Adrian Ursu şi Oana Stancu şi vom vedea care va fi noul tip de colaborare. În acest format şi la acea oră nu vor mai face emisiunea «Ora de foc»”, a declarat Ghiţă pentru EVZ.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton