Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adrian Văncică şi-a dus familia în vacanţă în Grecia

Adrian Văncică şi-a dus familia în vacanţă în Grecia

de Redactia Tvmania

Pentru că iubeşte Grecia şi genul de turism pe care îl oferă această ţară, Adrian Văncică şi-a dus familia în vacanţă în insula Kefalonia.

Livezi de lămâi şi portocali, broaşte ţestoase imense, sport nautic, plaje cu nisip roşu, peşteri de o frumuseţe rară, dar şi poze cu Celentano, toate acestea au fost ingredientele unei vacanţe reuşite.

„Mi-a plăcut mult că acolo unde am stat aveam în faţa casei o livadă de lămâi, iar în spate una de portocali. Când deschideam uşa, vedeam lămâi căzute din copaci, era o poveste”, a povestit interpretul lui Celentano din „Las Fierbinţi” (Pro TV).

Fan declarat al fructelor de mare, Adrian Văncică s-a declarat mulţumit de toate preparatele pe care le-a încercat.

„Într-o localitate de pe insulă ni s-a gătit o capră senzaţională. Noi am fost un grup mare, opt maşini, cu foarte mulţi copii. Acolo am fost răsfăţaţi cu friptură de capră la proţap şi în jar şi toată lumea a fost cucerită”, a povestit actorul.

Celentano şi-a întâlnit fani chiar şi în Grecia. Adrian Văncică şi-a amintit că una dintre ocupaţii a fost să facă poze şi să stea de vorbă cu cei care l-au recunoscut.

„La intrarea în peştera Drogarati, un grup de vreo cinci moldoveni au venit la mine şi m-au luat în braţe ca pe un vechi prieten pe care l-au revăzut după mulţi ani. Evident, am stat de vorbă, ne-am pupat, am făcut poze. Altă dată, pe plajă a venit la mine un domn foarte dichisit care mi-a zis direct pe nume, Adrian Văncică, după care am stat de vorbă şi am făcut poze”, şi-a mai amintit actorul din „Las Fierbinţi”.

[imagebrowser id=1343]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton