Homepage  / Vedete româneşti

Adriana Bahmuțeanu se pregătește pentru o nouă profesie. „E un vis împlinit. O să-mi deschid și cabinet”

Adriana Bahmuțeanu se pregătește pentru o nouă profesie. „E un vis împlinit. O să-mi deschid și cabinet”
6

de Roxana Mirea,

Adriana Bahmuțeanu este gata să-și îndeplinească un vis, acela de a deveni psiholog. Vedeta a dezvăluit că își dorește de mulți ani să practice această profesie și are de gând să își deschidă un cabinet. Adriana Bahmuțeanu studiază în acest sens și a precizat că, încă de acum 20 de ani, și-a dorit să devină psiholog.

Adriana Bahmuțeanu își dorește să devină psiholog

În urmă cu doi ani, Adriana Bahmuțeanu s-a decis să ofere consiliere psihologică gratuită persoanelor afectate de pandemia de coronavirus. Masterand în Psihologie clinică și consilier de dezvoltare personală pentru familie, parenting și divorț, vedeta are de gând să își deschidă propriul cabinet, după ce își va finaliza studiile.

„Nu am drept de liberă practica în România, ca și psiholog, dar urmează. E un vis împlinit.

Acum 20 de ani am vrut să mă apuc de psihologie. Îmi luasem cărți, am vrut să mă înscriu la facultate. La vârsta aia mi s-a părut o facultate grea și d-aia am tot amânat-o, am zis că nu înțeleg mare lucru, mă ia capul, mai stau un pic. Dacă o făceam la timp, mi-ar fi folosit, dar niciodată nu e prea târziu”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

adriana-bahmuteanu-isi-doreste-sa-devina-psiholog-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Eu zic că am ajutat oameni”

Adriana Bahmuțeanu continuă să se pregătească intens pentru a deveni psiholog. În ultimii ani, vedeta a citit și a învățat pentru a-și îndeplini visul.

Pe lângă asta mai am două formări în psihoterapie, sunt și la a treia, am foarte multe diplome. Eu în toți anii ăștia m-am ocupat de propria mea persoană. Mie pandemia mi-a folosit teribil. Am avut timp să stau să citesc. În ăștia doi ani eu am citit. Am stat cu burta pe carte, cum se spune. Am învățat foarte multe lucruri”, a spus vedeta, la Xtra Night Show.

„În pandemie am făcut practică, pentru că la una din formări asta era de preferat să facem practică, și am ajutat ca urgență oameni cu anxietate, atac de panică, din cauza pandemiei. A fost un test și pentru noi. Eu zic că am ajutat oameni, și chiar oameni din afară, mai ales femei. (…) O să-mi deschid și cabinet, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton