Homepage  / Articole

Bahmuțeanu și Cârneci fac show la Te pui cu blondele

Bahmuțeanu și Cârneci fac show la Te pui cu blondele

de Redactia Tvmania

Miercurea aceasta, Adriana Bahmuţeanu şi Maria Cârneci intră în jocul lui Negru într-o confruntare specială. Cele două invitate vor sta faţă în faţă cu 50 de bărbaţi.

Care este reşedinţa de judeţ a judeţului Olt? a fost întrebarea pe care Paul, unul dintre bărbaţi, i-a adresat-o Mariei Cârneci, încercând să-i testeze cunoştinţele. Amuzată de aşa-zisa provocare, Maria Cârneci a ripostat pe măsură!

“Mai Paulică, dacă eu ştiu răspunsul şi bineînţeles că ştiu, că ar fi mai mare ruşinea că în fiecare săptămână alerg în altă parte… dar, dacă ştiu, să înnebunesc dacă nu te pun să-ţi dai pantalonii jos!” i-a spus Maria Cârneci.

În ciuda mizei şi a faptului că Maria pretindea că are răspunsul corect, bărbatul nu s-a arătat intimidat şi a acceptat provocarea. În scurt timp, urma să piardă confruntarea, Maria oferind răspunsul bun. Cât despre Paulică, bărbatul a respectat întru totul înţelegerea!

“Bravo Paulică! Îmi place că nu eşti înhibat!” i-a spus amuzată Maria Cârneci bărbatului care a surprins pe toată lumea ţinându-se de cuvânt şi dând curs provocării.

Ce alte năzdrăvănii vor pune la cale cele două invitate,  rămâne de văzut miercuri, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

[imagebrowser id=736]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton