Homepage  / Vedete străine

Adriana Lima, apariție spectaculoasă la Cannes 2022. Fostul model și-a afișat burtica de gravidă

Adriana Lima, apariție spectaculoasă la Cannes 2022. Fostul model și-a afișat burtica de gravidă
3

de Cătălina Matei,

Prezentă pe covorul roșu la ce-a de-a 75-a ediție a Festivalului de film de la Cannes, Adriana Lima a tras atenția prin ținuta sa. Fostul model va deveni mămică pentru a treia oară, în toamna acestui an, iar rochia de aseară i-a arătat burtica de gravidă, la propriu, fiind decupată la mijloc.

Prezentă la premierea de aseară filmului „Top Gun: Maverick” din cadrul festivalului de la Cannes, Adriana Lima a surprins cu alegerea ei vestimentară.

Fostul model de orgine braziliană, în vârstă de 40 de ani, care va deveni mămică pentru a treia oară în această toamnă, a ales să poarte pe covorul roșu o rochie neagră din mătase, cu decupaj pentru burta proeminentă.

O creație semnată Balmain pe care mulți au asociat-o cu stilul Rihannei din utlima vreme, care nu se sfiiește să-și afișeze direct corpul.

‘Top Gun: Maverick’ premiere, 75th Cannes Film Festival, France – 18 May 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Adriana Lima a anunțat că va deveni din nou mamă în luna februarie, de băiat de această dată. Fostul model este deja mama a două fetițe, Valentina, de 12 ani, și Sienna, de 9 ani, din căsătoria cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić. Cei doi au divorțat în 2016.

Actualul partener și viitorul tătic, cel care a și însoțit-o de altfel pe Croazetă, este Andre Lemmers, un producător de film în vârstă de 40 de ani.Cei doi au început o relație anul trecut și au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, din septembrie 2021.

Ce alte ținute au mai atras atenția la Cannes 2022

În cea de-a doua zi a Festivalului de film de la Cannes, premiera filmului „Top Gun: Maverick” cu Tom Cruise în rolul principal a atras cele mai multe vedete.

Astfel, Elle Fanning i-a cucerit pe cei prezenți cu rochia sa diafană Armani Privé.

 În același timp, Eva Longoria a optat pentru cea de-a doua sa prezență de pe Croazetă pentru rochie argintie cu un efect dramatic spectaculos. Vestimentația îi aparține designerului Cristina Ottaviano.

Jennifer Connelly, partenera lui Tom Cruise în noul „Top Gun”, a strălucit într-o rochie elegantă semnată Louis Vuitton.

O prezență obișnuită pe covorul roșu de la Cannes, de-a lungul anilor, este Aishwarya Rai, care nu și-a dezamăgit fanii nici de această dată. Actrița de origine indiană a încântat audiența prin rochia sa neagră cu flori aplicate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton