Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adriana Trandafir, în lacrimi la „Asia Express”. Și-a amintit de ziua în care i-a fost luat băiatul: „Tata a venit martor împotriva mea”

Adriana Trandafir, în lacrimi la „Asia Express”. Și-a amintit de ziua în care i-a fost luat băiatul: „Tata a venit martor împotriva mea”

de Andra Stana,

Adriana Trandafir a fost în lacrimi, marți seară, în timpul celei mai recente ediții „Asia Express”. Actrița și-a adus aminte de momentul în care i-a fost luat băiatul. Acum mai mulți ani, tatăl ei și-a ajutat fostul ginere să obțină custodia copilului. Deși veche, suferința actriței este încă vie în sufletul ei, iar fiica sa a încercat să-i aline durerea, scrie libertatea.ro.

Motivul pentru care Adriana Trandafir a fost în lacrimi la „Asia Express”

Marea actriță nu poate uita nicio secundă momentul în care fiul său i-a fost luat. Puțini știu că Adriana Trandafir ascunde o dramă și că durerea din sufletul ei este imensă. Concurenta de la „Asia Express” a avut un moment emoționant în emisiune și a povestit despre băiatul ei, Ștefan.

Ea a întâlnit un băiat care i-a adus aminte de fiul său, iar lacrimile au curs șiroaie.

„M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată. (…) Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost (…)

Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan. Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam. (…) Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați”, a mărturisit, printre lacrimi, Adriana Trandafir la „Asia Express”.

Tatăl ei l-a ajutat pe fostul soț al Adrianei Trandafir să ia copilul

Adriana Trandafir mai are un copil din prima căsnicie. Pe când Ștefan avea 7 ani, fostul soț al actriței a obținut custodia băiatului și l-a luat de lângă mama sa.

Pe lângă durerea pe care o avea la despărțirea de fiul său, vedeta a primit o lovitură neașteptată chiar din partea propriului tată. Bărbatul l-a ajutat pe fostul ginere să obțină custodia lui Ștefan.

„Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine”, a mai spus plângând actrița.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton