Homepage  / Timp liber

Afacere germană în finala Ligii Campionilor?

Afacere germană în finala Ligii Campionilor?

de Redactia Tvmania

La mai puţin de 24 de ore după ce Real Madrid a trebuit să se recunoască învinsă în dubla cu Borussia Dortmund, după 1-4 în Germania şi 2-0 cu nemţii pe teren propriu, Lionel Messi şi “extratereştrii” Barcelonei sunt la un pas să facă la fel.

Catalanii au fost zdrobiţi în deplasarea de la München, scor 0-4, aşa că trebuie să învingă la măcar cinci goluri diferenţă pentru a se califica după cele 90 de minute regulamentare.

Real nu a fost departe aseară de a remonta acel 1-4, însă Barcelona are o misiune chiar mai grea, mai ales în faţa unei echipe care a mers ceas în acest sezon, câştigând la pas campionatul german şi fiind cu un picior în finala Ligii, unde aşteaptă conaţionalii de la Dortmund.

Calcule febrile pentru catalani

În tur, Thomas Müller (foto), Arjen Robben şi Mario Gomez au semnat reuşitele bavarezilor, iar diseară Barca speră ca superstarul Lionel Messi, refăcut complet după o accidentare, să joace mai bine decât în tur, când era vizibil limitat de problema sa medicală.

Potrivit tehnicianului catalan Tito Villanova, cei de la Barcelona şi-au propus să aibă măcar 2-0 la pauză, urmând să încerce să mai înscrie cel puţin încă două goluri în repriza a doua. Ei au reuşit să înscrie măcar patru goluri pe teren propriu de nu mai puţin de 59 de ori, din 2008 încoace.

Principala problemă? Bayern a câştigat 20 dintre cele 21 de meciuri disputate în 2013! Singurul eşec a venit în optimile Ligii: 0-2 acasă, cu Arsenal Londra.

Azi

21.45, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1, Barcelona – Bayern München

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton