Homepage  / Articole

FOTO: Află detaliile despre ediția specială a „Cronicii”

FOTO: Află detaliile despre ediția specială a „Cronicii”

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 20.30, Prima TV va difuza o ediție specială a emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, o ediție în care se va discuta despre  show și viitorul acestuia, acum că Șerban Huidu nu va mai fi unul dintre prezentatori.

Mihai Găinușă va fi de această dată unicul moderator , iar invitații din platou fac parte din toate domeniile, mai putin cel politic.

Printre cei prezenți se numără Elisabeta Lipa, Leonard Doroftei, Liana Stanciu și Mihai Georgescu, Cristina Țopescu, Grig Chiroiu, Călin Goia, doctorul Cristian Andrei, jurnalistul Petrișor Obae, dar și reprezentanți ai presei scrise.

Nu vor lipsi nici colegii Codruț Keghes, Octavian Pascut, Oana Ioniță, Cristian Hrubaru, Bebelușele Ioana și Cristina, membrii trupei Jukebox, câștigătoarele bursei Toni Tecuceanu, dar și duhovnicul Cârcotașilor, părintele Vasile.

In plus, diseară veți vedea o serie de materiale video în care atât persoane publice, cât și oameni obișnuiți își vor spune părerea despre emisiunea “Cronica Cârcotașilor”, ce a însemnat acest show în cei 11 ani de existență și de ce ar trebui să continue sau nu.

Conform cotidianului Evenimentul Zilei, din emisiunea care se difuzează azi au fost tăiate la montaj toate secvenţele în care se vorbea despre Șerban Huidu.

[imagebrowser id=384]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton