Homepage  / Articole

Fan „Suleyman”? Află ce-i aşteaptă pe protagonişti

Fan „Suleyman”? Află ce-i aşteaptă pe protagonişti

de Redactia Tvmania

Primul sezon al serialului de succes de la Kanal D, “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, se termină pe 27 noiembrie, însă vestea bună e că vor fi difuzate şi celelalte două sezoane - sezonul 2 începe din 3 decembrie. Aflaţi ce se va întâmpla în continuare cu Suleyman şi cu Hurrem.

Actriţa de origine turco-germană Meryem Uzerli, interpreta lui Hurrem, şi-a lăsat familia din Germania pentru a accepta provocarea vieţii ei, aceea de a interpreta rolul sultanei Hurrem în serialul “Suleyman Maginificul…”.

Ea s-a adaptat cu greu vieţii din Istanbul şi a trebuit să înveţe rapid limba turcă. Producătorii au privit acest lucru ca pe un atu, deoarece personajul ei vine din Ucraina.

Meryem a trecut printr-o depresie în primele luni de filmare a serialului. Ea s-a chinuit să înveţe limba turcă şi să se adapteze într-un oraş în care nu cunoştea pe nimeni. Unul dintre regizori era şi psiholog şi a jutat-o să treacă de această perioadă.

La sfârşitul sezonului I, Hurrem va suferi foarte tare când (pusă de Ibrahim) va trebui să-şi otrăvească fostul iubit, pe Leo, angajat ca pictor la curtea lui Suleyman.

Sultanul e în pericol!

Unul dintre cei mai iubiţi şi cunoscuţi actori din Turcia, Halit Ergenç (42 de ani), a intrat perfect în pielea lui Suleyman, rol pentru care s-a documentat foarte multe luni şi care i-a adus numeroase satisfacţii.

La Kanal D, l-aţi putut vedea ca protagonist în două seriale de succes, “1001 de nopţi” şi “Aliye” (care este redifuzat, în prezent, de luni până vineri de la 7.30). În timpul filmărilor la “1001 de nopţi”, Halit Ergenc (Onur) şi Bergüzar Korel (Şehrazat) s-au îndrăgostit, iar revistele de scandal au scris mult despre idila lor, mai ales că ei aveau alţi parteneri la vremea aceea. Halit şi Bergüzar s-au căsătorit în august 2009 si au devenit părinţii unui băieţel, care acum are doi ani şi jumătate.

În serial, personajul lui este în mare pericol la sfârşit de sezon. Sadîka vrea să-şi ducă planul la bun sfârşit şi să-l omoare. Ea îl ameninţă cu un cuţit la sfârşitul primul sezonului. În celelalte sezoane, Suleyman va mai fi fermecat şi de altă femeie nu doar de Hurrem, de prinţesa Isabella.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton