Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Află totul despre serialele toamnei din “TV Satelit”!

Află totul despre serialele toamnei din “TV Satelit”!

de Redactia Tvmania

Revista “TV Satelit” care apare pe piaţă pe 1 septembrie le-a pregătit cititorilor săi un număr special, dedicat serialelor toamnei.

O dată cu grila de toamnă, posturile autohtone aruncă pe piaţă achiziţiile cele mai de soi din domeniu, iar revista a pregătit un număr de colecţie dedicat acestora.

Iată care sunt, doar trei dintre subiectele abordate:

 “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, serialul care va începe la Kanal D pe 10 septembrie, este o producţie istorică dedicată vieţii sultanului Soliman Magnificul. Filmat într-un decor ce recreează Palatul Sultanilor din Istanbul, Topkapî, serialul a stârnit controverse în ţara natală (chiar primul ministru turc a avut o declaraţie public), prin potretizarea prea “umană” a marelui sultan. În rolul principal joacă îndrăgitul actor Halit Ergenc, cunoscut din rolul lui Onur în serialul “1001 de nopţi” (difuzat acum câţiva ani tot de Kanal D).

“Tânăr şi neliniştit” este un alt serial căruia revista îi dedică o atenţie specială. Producţia care are o vechime de 40 de ani ajunge, la sfârşitul lui septembrie, în SUA, la episodul cu numărul 10.000. Patru dintre protagonistele celebrului soap-opera – Melody Scott Thomas (Nikki), Michelle Stafford – (Phyllis), Amelia Heinle (Victoria), Sharon Case (Sharon Newman), au acordat interviuri în exclusivitate revistei.

“Regina Sudului”, telenovelă care debutează la Acasă pe 31 august, este producţia cu cel mai mai mare buget din istoria Telemundo: 10 milioane de dolari. Adaptarea cărţii omonime a lui Arturo Perez-Reverte trebuia să fie un film cu Eva Mendes, dar a ajuns o telenovelă cu Kate del Castillo – cunoscută fanilor din „Minciuna”. După această producţie (la care Telemundo îşi doreşte cu ardoare o continuare), actriţa şi-a relansat cariera, dar a şi divorţat de soţul Aaron Diaz, din cauza programului încărcat şi a zvonurilor de infidelitate.

Iată şi coperta noului TVSatelit!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton