Homepage  / Vedete străine

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, actorii din Golden Boy,  sunt mai mult decât parteneri?! Ce a făcut fostul iubit al actriței

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, actorii din Golden Boy,  sunt mai mult decât parteneri?! Ce a făcut fostul iubit al actriței
4

de Roxana Mirea,

Există speculații că Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, actorii din serialul „Golden Boy” (“Yalı Çapkını”), ar fi mai mult decât simpli prieteni și colegi de platou. Specaluțiile au fost întărite de gestul recent pe care l-a făcut fostul iubit al actriței, Mert Yazıcıoğlu.

afra-saracoglu-si-mert-ramazan-demir-din-golden-boy-ar-fi-impreuna-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir din „Golden Boy” ar fi împreună

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir sunt actorii principali din serialul turcesc „Golden Boy”, difuzat și la noi pe Antena 1. Chimia dintre ei trece dincolo de micul ecran, iar zvonurile că cei doi ar avea o relație amoroasă n-au întârziat să apară.

Acum, un gest făcut de fostul iubit al actriței a întărit speculațiile referitoare la o posibilă relație între Afra și Mert Ramazan. Mai exact, Mert Yazıcıoğlu a șters toate fotografiile pe care le avea pe Instagram cu fosta iubită, dar și pe cele cu Mert Ramazan Demir, în ciuda faptului că erau prieteni, potrivit presei din Turcia. Să fie oare acesta un semn de gelozie din partea lui Mert Yazıcıoğlu, nesuportând să își vadă fosta iubită în brațele prietenului său?

Desigur, Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir n-au confirmat dacă sunt sau nu un cuplu și dincolo de ecran.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir se cunosc de mult timp

Afra Saraçoğlu și partenerul ei din “Golden Boy”, Mert Ramazan Demir, se cunosc de mai mulți ani. Cei doi se înțeleg foarte bine pe platourile de filmare și au o chimie foarte bună, multe dintre replicile personajelor lor fiind improvizate.

Faptul că ne cunoaștem bine se reflectă direct asupra energiei scenelor. Din moment ce suntem obișnuiți unul cu celălalt ne putem interpreta scenele confortabil și natural”, a declarat Afra în cel mai recent număr al revistei “Hello” Turcia, pe coperta căruia apare împreună cu Mert. În interviul acordat ziariștilor de la “Hello”, Afra Saraçoğlu si Mert Ramazan s-au și descris unul pe celălalt. „Afra e zâmbitoare, sinceră și nebunatică; Mert este înțelegător, cald și muncitor”, au spus ei.

Așadar, zvonurile privitoare la o posibilă relație amoroasă între cei doi actori n-au întârziat să apară

Bârfele au fost alimentate și de fapul că, la sfârșitul anului trecut, Afra a pus punct relației cu actorul Mert Yazıcıoğlu (“Iubirea: Curs pentru începători”) pe care o avea de 4 ani. Tabloidele turcești au vehiculat că de vină ar fi fost gelozia. Mert ar fi fost gelos pe colegul Afrei din “Golden Boy”, în timp ce Afra ar fi fost geloasă pe Hafsanur Sancaktutan, partenera lui Mert Yazıcıoğlu din serialul “Darmaduman”.

Afra Saraçoğlu a clarificat în cele din urmă pe Instagram că povestea lor de iubire nu s-a terminat din cauza infidelităților: „Am avut o relație foarte fericită cu Mert timp de 4 ani. Cu toate acestea, am hotărât să punem capăt relației noastre cu dragoste și respect. Decizia a fost una de comun acord. Prietenia noastră continuă și am dori să știți că nicio a treia persoană nu a fost implicată în această poveste. Vă rugăm să nu dați vina pe nimeni în acest proces sensibil prin care trecem”.

Despre ce este vorba în serialul turcesc „Golden Boy”

„Golden Boy” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile. Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie. Mai mult, încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului. Acesta s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton