Homepage  / Filme Online / Prime Video

Seria de filme „After” continuă. Povestea lui Tessa și Hardin se îmbogățește cu încă două capitole

Seria de filme „After” continuă. Povestea lui Tessa și Hardin se îmbogățește cu încă două capitole

de Ioana Maria,

După primul film al seriei adaptate după romanele scrise de Anna Todd, „After” (2019), și urmarea acestuia „After We Collided” (2020), vor urma alte două: „After - Chapitre 3” și „Chapitre 4”. Plus încă două: un prequel și un sequel care sunt acum în stadiul de proiect. Ambele vor fi regizate de Castille Landon, care s-a ocupat și de „After - Chapitre 3” și „Chapitre 4”.

Povestea de dragoste dintre Tessa și Hardin va mai rămâne ceva vreme alături de noi pe marele ecran. În timp ce primul film al seriei este disponibil pe Netflix, iar After – Chapitre 2” poate fi văzut pe Amazon Prime, următoarele două filme sunt în stadiul de postproducție. Iar Deadline anunță că regizoarea Castille Landon, responsabilă pentru părțile a treia și a patra, va face încă două pelicule, noi!

Castille Landon explică: „Când am văzut «After We Fell» și «After Ever Happy» intrând la montaj, ne-am dat seama că am putea să continuăm să extidem acest univers, să explorăm originile personajelor pe care le cunoaștem și le iubim și să le dăm viață pentru o nouă generație. Sunt încântată de posibilitatea de a îmbogăți acest univers și de a prezenta copilăria lui Hardin și Tessa”.

Seria de filme „After” următește tribulațiile amoroase (și de multe ori toxice) ale tinerei și inocentei Tessa (interpretată de Josephine Langford) și ale „băiatului rău” Hardin (jucat de Hero Fiennes Tiffin). Primele pelicule au la bază seria de romane young adult scrise de americanca Anna Todd. Saga literară „After” conține cinci cărți, două spin-off-uri care prezintă povestea din punctul de vedere a lui Hardin și alte două romane care-l au în centru pe fratele lui, Landon.

Noul prequel se va concentra pe adolescența lui Hardin și pe prima sa dragoste, iar evenimentele vor încerca să explice cum a ajuns acesta să fie așa cum îl știm din primele filme. Urmarea însă va avea în centru copiii lui Tessa și Hardin, aflați la vârsta adolescenței. Ambele lungmetraje vor intra în filmări în această toamnă.

Seria de romane „After”, de Anna Todd, a apărut și în limba română, la Editura Trei.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton