Homepage  / Articole

Agenta lui Rob, motiv de gelozie pentru Kristen

Agenta lui Rob, motiv de gelozie pentru Kristen

de Redactia Tvmania

Probabil de la prea mult „Twilight”, tânărul Pattinson îşi imaginează că e mai în vârstă decât pare.... altfel nu ştim de ce ar rezona atât de bine cu agenta sa, Stephanie, în vârstă de 41 de ani. Acesta este şi motivul pentru care tabloidul „National Enquirer”, care citează şi surse apropiate mediatizatului cuplu Stewart – Pattinson, ne dezvăluie că şi în paradisul vampirilor există nemulţumiri.

.

Pe lângă apetitul mai mult decât ridicat al interpretului lui Edward Cullen pentru petreceri, mai există şi alte probleme între Kristen şi Robert (despre care abia ce s-a aflat că plănuiesc să se căsătorească în stil voodoo), şi anume gelozia lui Kristen, bine ţintită spre agenta iubitului său, Stephanie Ritz.

Robert şi Kristen împart aceeaşi locuinţă în Bel-Air. Dar în timp ce ea a fost mai mult pe platouri filmând pentru „On the Road”, Robert a fost de multe ori văzut noaptea la câte una mică prin baruri, iar ziua şi-o petrece cu Stephanie, căreia Rob îi atribuie aproape tot succesul obţinut până acum.

Potrivit unei surse citată de National Enquirer, „Rob şi Stephanie au fost mereu apropiaţi, iar Kristen nu este foarte fericită cu această situaţie. Rar trece vreo zi fără ca Rob să se întâlnească cu Stephanie şi îşi petrec şi mult timp la telefon, vorbind atât despre vieţile lor private cât şi despre muncă.”

„Sunt foarte apropiat de agentul meu. Ea chiar mă înţelege şi îmi ştie gusturile,” spune Pattinson despre raportul dintre el şi Stephanie (care manageriază şi carierele lui Topher Grace, Chloe Sevigny şi John Stamos).

„Nu cred că Rob ar fi putut să facă faţă succesului obţinut cu seria „Twilight” dacă Stephanie nu era acolo să îl ghideze. Tot ea e cea care îl încurajează să îşi lanseze şi cariera muzicală, lucru de care Rob este foarte pasionat,” spune aceeaşi sursă pentru National Enquirer.

Un alt apropiat al celor doi a menţionat că Rob a asigurat-o în repetate rânduri pe Kristen că între el şi Stephanie nu e nimic mai mult decât prietenie. Dar ea nu se poate obişnui cu faptul că el pare să îi acorde mai multă atenţie agentei sale decât îi oferă ei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton