Homepage  / Articole

„Agentului VIP” Brancu nu-i lipsesc mondenităţile

„Agentului VIP” Brancu nu-i lipsesc mondenităţile

de Redactia Tvmania

Cristi Brancu mai are de făcut o mulţime de ediţii ale emisiunii „Agentul VIP” până la vacanţa pe care o va lua în august. Noroc că vedeta Antenei 2 are suficiente motive de comentat peste vară! Cum ar fi, glumeşte el în „TVmania” din 11 iunie, conflictul Andreea Marin – Mihaela Rădulescu.

Cristi Brancu va intra în vacanţă cu emisiunea sa de la Antena 2 în august, dar nu se plânge. „Vara e <> pentru mondenităţi, aşa că avem ce vorbi”, s-a confesat jurnalistul revistei “TVmania” care apare pe piaţă luni, 11 iunie.

Un sezon plin a fost şi până acum, cu evenimente diverse (şi foarte picante!), tocmai bune de comentat de “Agentul VIP”. Eveniment precum prezenţa, la Realitatea, în acelaşi timp a veşnicelor rivale Marin şi Rădulescu.

„Sincer, nu ştiu de ce aceste două femei nu îşi găsesc calea de comunicare. Fiecare are ceva să-i reproşeze celeilalte şi înţepăturile continuă. Mai bine le-ar închide Elan (n.r. – Schwartzenberg) într-un birou şi le-ar deschide când s-au împăcat! Sunt prea bune ca să se certe şi ele. Nu ar trebui să contribuie la mizeria din jur!”, a comentat Brancu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton