Homepage  / Vedete / Vedete străine

Aidan nu lipsește din continuarea la „Totul despre sex”! Actorul John Corbett a confirmat că revine în serialul HBO

Aidan nu lipsește din continuarea la „Totul despre sex”! Actorul John Corbett a confirmat că revine în serialul HBO

de Redactia Tvmania

Mr. Big (Chris Noth) nu apare în noile episoade „Sex and The City”/„Totul despre Sex”, care se filmează acum la New York, dar asta nu înseamnă că ducem de lipsă de bărbați seducători, care ne-au vrăjit deja în seria originală.

Actorul John Corbett, interpretul lui Aidan Shaw, a dezvăluit pentru Page Six, că va relua în noua continuare, rolul fostului logodnic al lui Carrie Bradshaw.

„Voi juca în serial”, a declarat actorul, care a mai adăugat că este foarte entuziasmat de proiect. Întrebat în câte episoade va apărea, Corbett a spus: „Cred că aș putea fi în câteva”.

„Îmi plac toți acei oameni, au fost foarte drăguți cu mine”, a mai adăugat el.

Actorul John Corbett (care împnește 60 de ani poe 6 mai) a jucat în serialul-cult de la HBO un fost logodnic al lui Carrie Bradshaw, un designer de mobilă cald, iubitor și foarte sexy, pe care protagonista îl înșală până la urmă cu marea ei iubire, Mr. Big, renunțând la casătorie. El a apărut și filmul „Sex and The City 2” (2010), Carrie și Aidan întâlnindu-se în Abu Dhabi, unde iau o masă romantică.

La 17 ani du difuzarea ultimului episod al celebrului serial „Totul despre sex”, o nouă continuare a fost confirmată pentru HBO Max, în care ne vom întâlni însă doar cu trei dintre eroine.

Noul capitol al poveștii este intitulat „And Just Like That…” și le are protagoniste pe Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte). Din noua producție va lipsi Kim Cattrall, interpreta Samanthei, care și-a exprimat de multă vreme dorința de-a lăsa în urmă personajul și întregul serial.

Cele 10 episoade de o jumătate de oră le urmărește pe cele trei prietene, acum ajunse la 50 de ani, cum se descurcă cu viața lor amoroasă și cum duc mai departe prietenia lor.

John Corbett a declarat în pentru Page Six că nu a observat niciodată tensiuni pe platou, cu referire la conflictul dintre Parker și Catrall, dar a adăugat că: „Am lucrat doar cu Sarah Jessica Parker. Cred că am avut doar o scenă cu toate fetele”.

„Au fost întotdeauna cordiali”, a continuat el. „Le-am cunoscut pe celelalte fete pentru că, atunci când te prezinți la serviciu, trebuie să aștepți câteva ore până când termină o scenă, dar am avut întotdeauna discuții și îmbrățișări frumoase. N-am văzut niciodată și n-am auzit despre conflicte”. Seria nu are încă o dată de lansare pe HBO Max.

Sursa foto: Hepta, Instagram

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton