Homepage  / Vedete / Vedete străine

Aidan Turner, vedeta din „Poldark” și din „Hobbitul”, are planuri mari după nuntă! Ce detalii ies la iveală

Aidan Turner, vedeta din „Poldark” și din „Hobbitul”, are planuri mari după nuntă! Ce detalii ies la iveală

de Redactia Tvmania

La scurt timp după ce s-a aflat că s-a căsătorit în secret, Aidan Turner (37 de ani), interpretul lui Kili din celebra franciză „Hobbitul” și îndrăgitul protagonist al serialului de mare succes „Poldark”, joacă rolul lui Leonardo da Vinci, iar recent a semnat un contract important cu puternica agenție ICM Partners, informează deadline.com. 

 

Lansat în 2015, serialul „Poldark” (remake al unei producții BBC clasice din 1975) l-a transformat peste noapte în vedetă pe Aidan Turner, recompensat cu numeroase premii, inclusiv Radio Times Audience Award, acordat în cadrul ediției din 2016 a premiilor BAFTA. Actorul născut la Dublin a semnat recent un contract cu puternica agenție de talente ICM Partners, cu sedii în Los Angeles, New York, Washington și Londra, care are clienți din domeniul filmului, televiziunii, muzicii, editurilor, show-urilor live și noilor tipuri de media. Agenția va reprezenta interesele actorului în toate domeniile în care va activa acesta. 

 

Aidan Turner va putea fi văzut foarte curând în serialul britanic cu opt episoade „Leonardo” (2021), care va fi lansat pe 16 aprilie de Amazon. Aici, el joacă rolul genialului Leonardo da Vinci, alături de frumoasa Matilda De Angelis („De la început”), Freddie Highmore și James D’Arcy. Actorul irlandez va juca, de asemenea, în noul film al reputatului Terrence Malick, „The Way of the Wind”. 

 

Aidan Turner are și o activitate intensă în teatru, printre spectacolele în care a jucat pe scenă numărându-se „Romeo și Julieta”, „Lieutenant of Inishmore”, „A Cry from Heaven” și „The Plough and the Stars”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton