Homepage  / Netflix

Aimee Garcia, actrița din „Lucifer”, într-o nouă producție marca Netflix. Va juca alături de Freddie Prinze Jr.

Aimee Garcia, actrița din „Lucifer”, într-o nouă producție marca Netflix. Va juca alături de Freddie Prinze Jr.

de Roxana Mirea,

Aimee Garcia, actrița din serialul „Lucifer”, va juca într-o nouă producție Netflix. Este vorba despre o comedie romantică de Crăciun, care va fi regizat de Gabriela Tagliavini. Gabriela a făcut anterior „Despite Everything” pentru Netflix în 2019. Aimee Garcia a fost distribuită în filmul ce urmează să apară alături de Freddie Prinze Jr.

Aimee Garcia, într-o nouă producție marca Netflix

Aimee Garcia a fost distribuită într-o comedie romantică de Crăciun marca Netflix. Fanii serialului „Lucifer” au îndrăgit-o cu siguranță pe Ella Lopez, personajul interpretat de Aimee și acum au ocazia s-o vadă și în altă ipostază, departe de investigarea crimelor, potrvit Deadline.

Filmul nu are încă un titlu, dar Aimee Garcia o va interpreta pe Angelina, o vedetă pop care are nevoie de o pauză de la viața ei agitată de superstar. În acest context, ea decide să meargă într-un orășel din New York pentru a îndeplini dorința specială a unui fan. În timp ce se află acolo, nu numai că găsește o nouă inspirație pentru a-și relua cariera, ci și dragostea.

Scenariul a fost scris de Jennifer C. Stetson și Paco Farias, iar Michael Varrati l-a revizuit. Filmul este produs de Germanul Michael Torres de la GMT Films și de Lucas Jarach, iar Eric Brenner este producător executiv.

Nu este clar când va avea premiera noul film de Crăciun cu Aimee Garcia și Freddie Prinze Jr., dar Netflix are o „bibliotecă” de filme de vacanță impresionantă. De exemplu, platforma de streaming a avut succes cu „The Christmas Chronicles”, „A Christmas Prince” și „The Princess Switch”, toate acestea devenite francize.

Lauren German și Aimee Garcia, în „Lucifer”

Despre Aimee Garcia și Freddie Prinze Jr.

Aimee Garcia a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Ellei Lopez în serialul „Lucifer”, cu Tom Ellis și Lauren German în rolurile principale. De asemenea, actrița va fi văzută și în al doilea sezon al serialului „Woke” și în filmul „Murder at Emigrant Gulch”, regizat de Richard Gray. În „Murder at Emigrant Gulch”, ea joacă alături de Gabriel Byrne. Pe de altă parte, actrița este fericită să facă parte din acest nou proiect Netflix.

Muzică, dans și Crăciun?! Abia aștept să vedeți cu toții acest film”, a scris Aimee pe Instagram.

În ceea ce-l privește pe Freddie Prinze Jr., el a jucat recent în „Punky Brewster”. De asemenea, el a jucat și în „I Know What You Did Last Summer”, „Scooby-Doo” și „She’s All That”. În plus, Freddie este vocea din spatele personajului Kanan Jarrus din „Star Wars Rebels”, dar vocea lui este auzită și în „Robot Chicken” și „Bordertown”

Freddie Prinze Jr.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton