Homepage  / Filme Online

Air, când are premiera pe Amazon Prime Video filmul lui Ben Affleck

Air, când are premiera pe Amazon Prime Video filmul lui Ben Affleck
5

de Roxana Mirea,

Filmul „Air”, regizat de Ben Affleck și aclamat de critici, va avea premiera pe Amazon Prime Video, după ce a fost lansat în cinematografele din toată lumea. Încasările globale ale filmului până în prezent se ridică la 70,2 milioane de dolari. Din distribuție fac parte pe Matt Damon, Ben Affleck, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Messina și Matthew Maher.

Când are premiera filmul „Air” pe Amazon Prime Video

Filmul „Air” al lui Ben Affleck, aclamat de critici, va putea fi urmărit pe Amazon Prime Video din 12 mai, după ce a fost difuzat în exclusivitate în cinematografele din întreaga lume.

Drama sportivă de epocă marchează o nouă eră pentru Amazon Studios în ceea ce privește modul în care lansează anumite titluri originale. În loc să trimită „Air” direct pe streaming, studioul a fost de acord să respecte o fereastră de proiecție în cinematografe pentru a oferi filmului o rulare robustă în mii de săli de cinema, potrivit hollywoodreporter.com.

Filmul „Air” va rula exclusiv pe marele ecran timp de 39 de zile, iar apoi va avea premiera pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume. Cu un scenariu scris de Alex Convery, „Air” îi are în distribuție pe Matt Damon, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Messina, Matthew Maher, Marlon Wayans, Chris Tucker și Gustaf Skarsgård în rolul lui Horst Dassler. Ben Affleck, care este și regizorul filmului joacă, de asemenea, în rolul principal.

2023 – Air – Movie SetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Damon îl portretizează pe fostul director executiv al Nike, Sonny Vaccaro, în timp ce Affleck îl interpretează pe Phil Knight, cofondatorul Nike, într-o poveste care implică efortul de a semna un contract cu Michael Jordan, un baschetbalist de douăzeci de ani, extrem de promițător, la jumătatea anilor ’80, un contract care părea imposibil la acea vreme, dar care, datorită acestui vânzător de adidași nonconformist, avea să devină cea mai importantă relație dintre o marcă sportivă și un atlet.

Astăzi, când Michael Jordan a fost recunoscut drept „cel mai mare jucător de baschet al tuturor timpurilor”, momentul respectiv face parte din legendă, dar în epoca în care s-a petrecut totul, un asemenea contract părea nebunesc. Cooperarea dintre Nike și Michael Jordan a dus la lansarea, în 1985, a industriei globale a pantofilor de sport care astăzi aduc miliarde de dolari.

Încasările globale ale filmului „Air” până în prezent se ridică la 70,2 milioane de dolari, din care 47,6 milioane de dolari pe plan intern și 31,6 milioane de dolari în străinătate. Producția filmului a costat 90 de milioane de dolari înainte de marketing.

Sursa foto: hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton