Homepage  / Știri

FOTO: Aishwarya Rai, acuzată de trădare pentru că nu a slăbit

FOTO: Aishwarya Rai, acuzată de trădare pentru că nu a slăbit

de Redactia Tvmania

Actriţa indiană Aishwarya Rai (38 de ani) a născut în luna noiembrie şi nu a reuşit să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, scrie dailymail.co.uk. Iar acum conaţionalii ei o acuză pe diverse site-uri că bruneta e o trădătoare pentru că e încă grasă!

Fosta Miss World (în 1994), Aishwarya Rai Bachchan e una dintre cele mai admirate femei din ţara ei, iar de şapte luni încoace (când a născut-o pe micuţa Aaradhya) indienii se aşteptau să o vadă revenind la imaginea de dinainte, dar soţia lui Abhishek Bachnan a spus clar că nu se grăbeşte să slăbească şi că vrea doar să se bucure de statutul de mamă.

Rai trebuie să apară pe covorul roşu de la Cannes, pentru a zecea oară, săptămâna viitoare şi se comentează asiduu în legătură cu aspectul ei fizic.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5Zmn3YqjQNY&feature=related[/youtube]

Filmuleţe jignitoare cu actriţa, acompaniate de sunete scoase de elefanţi, au apărut pe Internet şi comentatorii spun că e de datoria ei să arate bine şi că şi-a trădat ţara, în India dezbătându-se acum atitudinea vizavi de femeile celebre.

[imagebrowser id=722]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton