Homepage  / Articole

Aishwarya Rai este însărcinată cu primul ei copil

Aishwarya Rai este însărcinată cu primul ei copil

de Redactia Tvmania

Cuplul de la Bollywood, Aishwarya Rai și Abhishek Backchan, așteaptă primul copil, relatează Daily Mail în ediția electronică.

Vestea a fost dată de tatăl frumoasei actrițe, actorul și producătorul Amitabh Bachchan. El a scris pe Twitter : „Veste Veste Veste !! Voi fi bunic. Aishwarya este însărcinată… Sunt atât de fericit și încântat !!!”. Bunicul a completat, mai târziu, că vestea tocmai fusese confirmată.

Actrița în vârstă de 37 de ani, celebră pentru rolul ei din filmul „Bride & Prejudice”, s-a măritat în 2007 cu colegul ei de breaslă, Abhishek Backchan.

Aishwarya și soțul său, care au participat, anul acesta, pentru prima dată la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, sunt cunoscuți ca un „super cuplu” în India lor natală. Ei au jucat în mai multe filme de succes de la Bollywood.

De la Bollywood la Hollywood

Actrița a câștigat două premii FilmFare (echivalentul Hindi al premiilor Oscar) și a făcut trecerea la filmele în limba engleză în anul 2004, când a jucat în „Bride & Prejudice”. A urmat al doilea film, în 2009, când a jucat alături de Steve Martin în „The Pink Panther 2”.

Deși se bucură de un succes mondial, ea a spus, în trecut, că nu ar încerca să rămână definitiv la Hollywood. „Aș fi fericită să stau în țara mea, dar noi suntem ca țiganii în această industrie. Mergem unde ne cheamă munca”, a declarat Aishwarya într-un interviu pentru David Letterman.

Aishwarya a câștigat concursul de frumusețe Miss World în 1994 și a fost numită una dintre cele mai frumoase femei din lume de către revista People.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton