Homepage  / Vedete

“Ajutor! Vreau să slăbesc!” (Prima TV), primele rezultate

“Ajutor! Vreau să slăbesc!” (Prima TV), primele rezultate

de Redactia Tvmania

Andrei Damian, tânărul de 21 de ani care a participat la „Ajutor! Vreau să slăbesc!”, a reuşit să slăbească 25 kg prin programul nutriţionistei Cornelia Marin şi al antrenorului Stelian Tufaru.

Cu o greutate iniţială de 108 kg, tânărul a apelat la specialiştii emisiunii pentru a-şi recâştiga sănătatea şi încrederea de sine.

“Pentru mine a fost o experienţă nouă, ceva ce trebuia făcut, pentru că pur şi simplu nu mai ştiam cum să lupt singur cu greutatea. Cu ajutorul acestei emisiuni mi s-a dat o şansă la o viaţă normală, să nu mai fiu marginalizat”, povesteste Andrei.

Tânărul a explicat că a reuşit să slăbească „fără vreun mare efort, în sensul că nu a trebuit să renunţ chiar la tot ce-mi place. Am adăugat câteva lucruri în alimentaţie, am renunţat la altele şi respect anumite reguli stricte, pentru a nu mai repeta greşelile din trecut.”, a spus Andrei.

„Cea mai mare dorinţă a mea a fost ca Andrei să înţeleagă că el nu trebuie să ţină o dietă, ci să aleagă un stil de viaţă pe care să-l respecte tot restul vieţii. O dietă are rezultate pe termen scurt, iar în momentul în care nu o mai respecţi, recuperezi kilogramele pierdute şi chiar poti acumula altele în plus”, a explicat nutriţionista Cornelia Marin.

Următoarea ediţie “Ajutor! Vreau să slăbesc!” va fi difuzată pe 13 ianuarie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton