Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat al doilea joc pentru recompensă de la Survivor România 2023. Reacția lui Jorge, după ce un Războinic l-a faultat

Cine a câștigat al doilea joc pentru recompensă de la Survivor România 2023. Reacția lui Jorge, după ce un Războinic l-a faultat
4

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2023 a avut loc aseară, 30 ianuarie, la Pro TV. Recompensa pusă în joc a venit la fix, având în vedere că ambele echipe aveau nevoie de o mică victorie. Faimoșii și Războinicii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga. Iată cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România, aseară, 30 ianuarie 2023.

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România  – 30 ianuarie 2023

Faimoșii și Războinicii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga jocul de recompensă de la Survivor România, aseară, 30 ianuarie 2023.

Așadar, prima parte a serii a fost despre Recompensă într-un joc în care membrii celor două echipe și-au pus la bătaie echilibrul și puterea. Motivați de gândul că ar putea mânca plăcintele tradiționale locale cu brânză, empanadas, toți concurenții au luptat și au demonstrat concentrare. Câștig de cauză au avut cei din tribul roșu cu un scor neverosimil, de 10 la 5, Jorge fiind cel care a adus punctul de final, cu ochii în lacrimi de dor pentru cei care-l susțin de la mare depărtare.

Cine a câștigat al doilea joc pentru recompensă de la Survivor România 2023. Reacția lui Jorge, după ce un Războinic l-a faultatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Seara a continuat cu primul Mini Game al sezonului. Și de această dată motivația a fost mai mare în tribul Faimoșilor care și-au dorit miza: omletă! Astfel, cu o victorie la limită, 5 la 4, aceștia au reușit o zi perfectă în care s-au hrănit și au simțit că au din nou parte de energia necesară pentru a continua seria bună din ultima vreme.

Pentru cei rămași în joc este tot mai greu. Gândul le va fugi la cei de acasă, la oamenii care-i iubesc și susțin necondiționat. Iar acest lucru se va vedea în discuțiile dintre aceștia. Am avut un moment de sensibilitate, de dimineață, emoțională… Soțul meu mi-a zis când plecat: dacă nu ți-e bine, vino acasă, va admite o concurentă.

Jorge s-a plâns: cine l-a faultat la mini jocul pentru recompensă

Jorge a adus o nouă victorie în tabăra Faimoșilor, însă la ultima probă a fost împiedicat de Andreea să ajungă la bețigașul pe care îl urmăreau cu toții.

Robert Moscalu i-a reproșat că se plânge ca un învins de jocul „bărbătesc” al unei fete de „un metru jumate”. Războinicul l-a avertizat că va avea viață și mai grea pe traseu.

Ferește-te când o să intri pe traseu! O să te faultez”, i-a transmis Războinicul de la Survivor România. Reacția lui Jorge.

„Dacă voi așa sunteți obișnuiți, să faultați. (…) De-aia pierzi, prietene, de-aia pierzi. Din cauza mentalității tale.”, i-a spus Jorge lui Robert.

De ce a devenit Codruța Began „omul negru” în tabăra Războinicilor

Având în vedere că Războinicii nu au mai câștigat de multă vreme la Survivor România 2023, rivalitățile încep să apară, iar spiritele se încing.

Codruța Began a devenit „omul negru” în echipa Războinicilor. Tribul încearcă să-și justifice înfrângerea suferită în fața Faimoșilor și își dau seama că nu trag cu toții la fel de mult în folosul echipei.

Salvată de două ori de public, Codruța a pierdut încrederea echipei. Și asta, pentru felul în care a luptat în mini jocul pentru recompensă. Alin Chirilă a fost categoric: „Tot timpul încerci să ieși în evidență ca o pițipoancă de 16 ani. Comportă-te ca atare. Nu ca o pițipoancă de 16 ani”, i-a spus Alin.

În doar câteva ore, triburile se confruntă pentru Imunitate

Marți seară, 31 ianuarie 2023, fanii Survivor România trebuie să se aștepte la „țipete, plânsete, certuri și accidentări”.

Telespectatorii mai au de așteptat doar câteva ore până la o nouă ediție Survivor! Este vremea pentru jocul care face diferența, pentru acea miză în care toți trebuie să lase deoparte conflictele interne și să dea totul pe traseu. Cine va câștiga Imunitatea și va avea parte de un Consiliu de Nominalizare liniștit? Cine se va vedea față în față cu un pericol iminent de eliminare din competiție?

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton