Homepage  / Filme Online / Televiziune

Secrete și conflicte noi ies la iveală în cel de-al doilea sezon „Crescuți de lupi”. Când a programat HBO serialul la tv

Secrete și conflicte noi ies la iveală în cel de-al doilea sezon „Crescuți de lupi”. Când a programat HBO serialul la tv

de Mioara Tronaru,

Sezonul al doilea al serialului „Crescuți de lupi”, în original „Raised by Wolves” (2020), este deja disponibil pe HBO Max. Dar pentru cine nu are acces la platformă, producția, păstorită de marele maestru al genului SF Ridley Scott, va fi pe HBO din 18 martie.

A trecut deja mai bine de un an de la debutul primului sezon. Atunci am aflat că în urma unui război religios devastator, Pământul a devenit de nelocuit și doi androizi, numiți Mama (Amanda Collin) și Tata (Abubakar Salim), au părăsit planeta și-au ajuns pe neexplorata Kepler-22B.

Echipați cu tot ce le trebuie pentru supraviețuire și cu mai mulți embrioni umani, cei doi au început să construiască aici o nouă lume. Dar lucrurile nu au mers tocmai conform planului. Toți copii au pierit, în afara unuia singur: Campion (Winta McGrath), un băiețel curios.

În plus, neobișnuita „familie” nu e singură în noul „paradis”. Războiul de pe Terra i-a ajuns din urmă: mii de refugiați, aflați și ei în căutarea unei noi case, au aterizat tot pe planeta Kepler-22B. Iar lucrurile s-au complicat din nou.

Noi provocări

Chiar dacă primul sezon din „Crescuți de lupi” nu a creat vreun val de simpatie comparabil cu „Urzeala tronurilor”, audiențele au fost suficient de bune pentru a justifica o eventuală continuare. Așa că, după ceva așteptare, sezonul al doilea al serialului produs de Ridley Scott a avut premiera pe HBO Max, pe 3 februarie 2022.

Toți actorii din rolurile principale – Amanda Collin, Abubakar Salim, Travis Fimmel – și-au reluat partiturile. Dar sunt și fețe noi: Peter Christoffersen, Selina Jones, Morgan Santo, James Harkness, Kim Engelbrecht, Jennifer Saayeng.

În noul sezon, Mama și Tata, împreună cu noua lor gașcă de copii, se alătură unei colonii atee, care se află în misterioasa zonă tropicală de pe Kepler-22B. Dar intrarea lor în noua societate nu este decât începutul unei noi serii de necazuri, multe provocate de „copilul natural” al Mamei.

În primul sezon, în încercarea de a-și face ea singură un copil, Mama „a dat naștere” unei creaturi asemănătoare unui șarpe, un monstru despre ale cărui origini nu știe nimic nimeni. Și o altă amenințare este reprezentată de revenirea lui Marcus (Travis Fimmel).

Despre cel de-al doilea sezon, creatorul serialului, Aaron Guzikowski, spune într-un interviu pentru Comic Book Resources:

„Mama și Tata sunt într-o cu totul altă parte a planetei. Au de-a face cu un nou mediu, care seamănă mai mult a Paradis. La o primă privire, pare că lucrurile vor fi mai ușoare pentru ei. Dar în zona tropicală se află și mai multe ruine ale vechii civilizații de-aici. Ruine care ascund secrete. Mama și copii ei se alătură unei colonii de atei, dar noii vecini îi consideră descendeții celor vinovați de distrugerea Terrei și vor izbucni numeroase conflicte între ei”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton