Homepage  / Seriale / Seriale americane

Al doilea spin-off al „Urzelii tronurilor” s-ar putea concentra pe povestea strămoșilor lui Daenerys Targaryen

Al doilea spin-off al „Urzelii tronurilor” s-ar putea concentra pe povestea strămoșilor lui Daenerys Targaryen

de Redactia Tvmania

În afară de „The Long Night”, ale cărei filmări sunt programate pentru luna octombrie, al doilea spin-off al serialului „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” ar putea avea ca subiect declinul Imperiului Valyrian, anunță site-ul Game of Thrones Wiki.

Unul dintre administratorii site-ului Game of Thrones Wiki afirmă că a aflat de la o sursă credibilă că următorul spin-off al „Urzelii…” se va numi „Empire of Ash” și va urmări povestea declinului Imperiului Valyrian. Nicio informație oficială nu a apărut până acum, dar fanii serialului speră că este vorba de unul dintre cele trei spin-off-uri de care se va ocupa chiar creatorul seriei originale, George R.R. Martin.

Conform informațiilor pe de Game of Thrones Wiki, „Empire of Ash” este plasat cu 400 de ani înainte de Războiul Celor Cinci Regi din „Urzeala tronurilor” și va urmări sfârșitul Imperiului Valyrian, devastat de o erupție vulcanică asemănătoare celei care-a înghițit orașul Pompei în antichitate. Scenariul ar fi încredințat lui Max Borenstein, care s-a mai ocupat de „Godzilla” și „Kong: Insula Craniilor”, și va avea în centru familia Targaryen, originară din Valyria, oraș ale cărui ruine au apărut în sezonul cinci al serialului „Urzeala tronurilor”. La apogeul său, Valyria era cel mai important oraș al lumii din „Cântec de gheață și foc”, avea dragoni, dar și oțelul valyrian, cunoscut pentru calitatea sa și pentru faptul că este o armă redutabilă împotriva Umblătorilor Albi. Cât despre personaje, site-ul afirmă că în prim plan vor fi o călăreață de dragoni și o sclavă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton