Homepage  / Vedete străine

Al Pacino, din nou tată, la 83 de ani! Cine este iubita sa în vârstă de 29 de ani

Al Pacino, din nou tată, la 83 de ani! Cine este iubita sa în vârstă de 29 de ani
9

de Cătălina Matei,

Iubirea nu ține cont de vârstă și nici momentul ales pentru a deveni părinți! O demonstrează din plin Al Pacino care, la vârsta de 83 de ani, se pregătește să devină tătic. Între el și iubita sa, care îi va dărui un copil peste puțin timp, este o diferență de 53 de ani.

Starul din „Scarface” și seria „Nașul” se pregătește să devină, din nou, tată. Noor Alfallah, iubita sa de 29 de ani, este însărcinată în opt luni și se pregătește să aducă pe lume primul copil al cuplului. Potrivit TMZ, reprezentanții lui Al Pacino au confirmat vestea, însă nu au dorit să facă alte comentarii.

Al Pacino nu a fost niciodată căsătorit și mai are trei copii, două femei diferite. Actorul ” are o fiică, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant și pe gemenii Olivia și Anton, ambii în vârstă de 22 de ani, cu Beverly D’Angelo.

Premiere Of Amazon Prime Video’s „Hunters” – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine este iubita lui Al Pacino

Celebrul actor și Noor Alfallah au început o relație din aprilie 2022. Cel puțin atunci au fost surprinși de paparazzii, însă, la vremea respectivă, mai multe surse au declarat pentru Page Six că cei doi se întâlneau încă din timpul pandemiei COVID-19.

Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine. (…) Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei. Ea se învârte în cercurile celor cu mulți bani și provine la rândul ei dintr-o familie înstărită”, a a declarat atunci o sursă pentru Page Six.

Deși între Al Pacino și Noor Alfallah există o diferență de 53 de ani, acest lucru nu o deranjează pe tânără. De altfel, ea a mai avut relații în trecut cu bărbați celebri mult mai în vârstă decât ea, și anume cu Mick Jagger (79 de ani) și cu miliardarul Nicolas Berggruen (61 de ani).

Noor Alfallah este producătoare TV pentru mai multe show-uri și a făcut parte din echipa de producție a unor filme de succes precum „Interstellar” sau „Cum să scapi de un tip în 10 zile”. Noor a studiat filmul și producția TV și are diplome în acest domeniu. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton