Homepage  / Televiziune

Andrei Neagu, eliminat de la Survivor România 2023. „Nu vreau să văd tristețe pe fața nimănui!”

Andrei Neagu, eliminat de la Survivor România 2023. „Nu vreau să văd tristețe pe fața nimănui!”
8

de Andra Stana,

Miercuri seară, Faimoșii și Războinicii au participat la consiliul de eliminare. La finalul ediției, unul dintre concurenții din echipa albastră de la Survivor România 2023 a plecat acasă. Iată despre cine este vorba și cum a primit vestea.

Survivor România, 8 februarie 2023. 7 concurenți, în pericol de eliminare

Săptămâna aceasta, Faimoșii au pierdut primul joc de Imunitate. Atunci, Daniel Pavel a explicat că echipele vor lupta pentru două Imunități săptămânal. La consiliul de vot, 4 concurenți au fost propuși spre eliminare. Remus Boroiu și Bianca Patrichi au fost aleși în urma votului din partea echipei. Carmen Grebenișan și Kamara au fost ceilalți doi concurenți propuși de DOC și Ada, care au câștigat înainte Imunitatea individuală. 

La cel de-al doilea joc pentru Imunitate, Războinicii au fost cei care au pierdut. Codruța a fost propusă de colegii săi pentru eliminare, în timp ce Andrei Krișan și Andreea Moromete i-au nominalizat pe Andrei Neagu și Alexandra Ciomag. 

Jocul de comunicare, recompensa zilei de 8 februarie 2023

Miercuri seară, Faimoșii și Războinicii din Republica Dominicană au aflat care este recompensa de la Jocul de comunicare. Concurenții Survivor România 2023 au avut șansa să se bucure de mesaje de la fani.

În ciuda fricii că cineva urmează să fie eliminat, ambele triburi au intrat în arenă cu motivația puternică. ”Suntem puternici, încrezători”, afirma Ionuț Iftimoaie înaintea jocului, iar Alin Chirilă demonstra că și Războinicii au un singur gând, victoria: ”Suntem foarte motivați să câștigăm următorul joc. Medicament pentru sufletul meu”. Și chiar asta au demonstrat. Cu speranța că vor primi mesaje de la fanii din țară, de la cei care îi susțin și votează la nevoie, triburile au dat tot și au ajuns la ștafetă.

În final, Faimoșii au fost cei care au câștigat Jocul de comunicare. Pentru prima dată în acest sezon, acest premiu ajunge în palmaresul concurenților din echipa roșie de la Survivor România 2023. Ei au câștigat cu scorul de 10 – 9. 

Concurentul eliminat de la Survivor România, 8 februarie 2023

Al patrulea Războinic eliminat de la Survivor România 2023. „Nu vreau să văd tristețe pe fața nimănui!” (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andrei Neagu este concurentul care a fost eliminat de la Survivor România, în ediția de miercuri, 8 februarie 2023. A acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. 

Războinicul a avut și un discurs emoționant înainte de plecare: Nu vreau să văd tristețe pe fața nimănui. Mai ales a familiei de aici. Nici din partea familiei de acasă.

Cei care m-au urmărit și m-au susținut în toată perioada asta frumoasă. Voi sunteți o perioadă frumoasă! Voi sunteți oameni frumoși, de la care am avut de învățat.

E un moment pe care deși l-am amânat de două ori și jumătate aș putea zice, a venit momentul în care nu l-am mai putut amâna. Mă bucur foarte tare că planurile noastre de Survivor nu se termină doar în acest show minunat”.

Un om extraordinar. Cu siguranță ar fi avut mulți fani dacă putea și sportiv. Concurenți cu așa caracter mai vrem în concurs”, „Un om cu un suflet bun și sportiv mai puțin bun”, „O eliminare corectă! Drum bun!” și „Un om cu un suflet foarte bun!” sunt câteva dintre comentariile făcute de fani pe contul de Instagram ale emisiunii de la Pro TV, după eliminarea din concurs a lui Andrei Neagu.

Survivor România 2023 revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton