Homepage  / Televiziune

Eduard Gogulescu, eliminat de la Survivor România 2023. „Nu pot să spun că nu mă așteptam”

Eduard Gogulescu, eliminat de la Survivor România 2023. „Nu pot să spun că nu mă așteptam”
9

de Andra Stana,

Miercuri seară, Faimoșii și Războinicii au participat la consiliul de eliminare. La finalul ediției, unul dintre concurenții din echipa albastră de la Survivor România 2023 a plecat acasă. Iată despre cine este vorba și cum a primit vestea.

Survivor România, 22 februarie 2023. 6 concurenți, în pericol de eliminare

Concurenții aflați în pericol de eliminare în această săptămâna au fost Războinicii Alexadra Ciomag, Robert și Eduard, precum și Faimoșii Doc, Kamara și Ionuț Iftimoaie.

În penultima ediție, victoria a aparținut Războinicilor: eu au câștigat a doua imunitate a săptămânii. Cu alte cuvinte, Faimoșii au fost obligați să aleagă 3 coechipieri pe care ar vrea să îi vadă afară din competiție.

În urma votului colegilor din echipa Faimoșilor, cel care este nominalizat de echipa sa a fost Ionuț Iftimoaie.

La jocul pentru imunitate individuală au câștigat Remus și AdaRemus l-a propus spre eliminare pe Doc, cu care a intrat în conflict și în ediția trecută. Acesta l-a acuzat pe Doc că nu este onest și că ar face orice să-și târască echipa „în mocirlă”.

Ada a venit cu o propunere clară: Kamara, pe care vrea să-l vadă plecând acasă.

Recompensa zilei de 22 februarie 2023

Recompensa de miercuri, mesaje vocale de la prietenii de acasă, a fost câștigată de Războinici, cu scorul de 10 la 6. „10 la 6 în favoarea Războinicilor! Câștigă Alexandra Ciomag pentru ei. Punctul precedent, adus de Ionuț Iftimoaie, i-a ținut pe Faimoși în joc!”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Miercuri seară, scandalul dintre Kamara și DOC s-a adâncit. Cei doi s-au îmbrâncit din nou, iar apoi și-au spus cuvinte grele, spre satisfacția Războinicilor, scrie fanatik.ro. DOC l-a numit pe Kamara „element” și a afirmat că nu mai poate conviețui cu el, așa că a cerut publicului să voteze în așa fel încât unul dintre ei să plece acasă. 

Totodată, Kamara a zis despre coechipierul său ca fiind un om rău și un „plagiator”, care strică energia grupului și a susținut că rapperul a insistat și le-a cerut Faimoșilor să nu-l mai lase pe el să intre pe teren. 

Survivor România, 22 februarie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Concurentul eliminat de la Survivor România, 22 februarie 2023

Deși a intrat doar de puțin timp în competiția din Dominicană, Eduard Gogulescu a reușit să se accidenteze încă de la primele jocuri. Din acest motiv, Războinicii l-au nominalizat spre eliminare. Tânărul DJ a adunat cel mai mic număr de voturi din partea publicului, iar Daniel Pavel l-a anunțat că părăsește show-ul Survivor România 2023. 

Nu pot să spun că nu mă așteptam. Mi-e foarte greu să mă ridic pe scaunul ăsta. E greu când îți dorești ceva foarte tare și-ți alunecă printre degete. Sunt fericit că am trăit experiența Survivor, indiferent cât de scurtă a fost. Nu am crezut că există oameni atât de frumoși și pe interior și pe exterior. Vă mulțumesc!”, a declarat tânărul înainte de a-i fi stinsă flacăra.

Înainte de plecare, acesta a fost îmbrățișat de colegi, iar Alexandra i-a transmis un mesaj special: „Să nu uiți ce ți-am promis eu când mă întorc!”

„Îți urez succes! Să știi că prietenia abia acum începe”, i-a spus Dan Ursa. 

Survivor România 2023 revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton