Homepage  / Televiziune

Al treilea episod din „Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate” are premiera la Cartoon Network în septembrie

Al treilea episod din „Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate” are premiera la Cartoon Network în septembrie

de Mioara Tronaru,

„Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate”, în original „Adventure Time: Distant Lands” (2020) este titlul unei miniserii de patru episoade, bazate pe serialul animat „Să-nceapă aventura”, în original „Adventure Time”, creat de Pendleton Ward și difuzat pentru prima oară pe Cartoon Network din 2010 până în 2018.

Serialul-mamă „Să-nceapă aventura” are 26 de premii, printre care 8 Primetime Emmy, și alte 49 de nominalizări. „Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate” s-au lansat pe HBO Max în iunie 2020.

Primele două episoade din „Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate” au avut premiera la Cartoon Network România în aprilie, iar acum, pe 10 septembrie, de la ora 14.40, vom putea vedea și cel de-al treilea episod la miniseriei: „Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate: Din nou împreună”.

Primele două episoade din „Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate” sunt disponibile la noi și pe HBO GO.

Despre „Din nou împreună”

Îi vom urmări „din nou” pe băiatul Finn și pe prietenul lui cel mai bun, Jake, un câine cu puteri magice. Ei își găsesc aventurile pe tărâmul postapocaliptic Ooo, unde interacționează cu tot felul de personaje, printre care Prințesa Gumiță, vampirița Marceline sau BMO.

„Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate: Din nou împreună”, în original „Adventure Time: Distant Lands: Together Again”, a avut premiera în Statele Unite pe 20 mai 2021. Episodul special își duce personajele favorite pe teritorii încă neexplorate din universul „Adventure Time”. Iar cbr.com consideră că „«Din nou împreună» oferă cel mai frumos final aventurilor lui Finn și Jake”.

„Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate: Din nou împreună” va fi difuzat vineri, 10 septembrie 2021, de la ora 14.40.

Trailer „Din nou împreună”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton