Homepage  / Vedete străine

Alaina Scott, fiica lui Eminem, s-a logodit. Primele imagini

Alaina Scott, fiica lui Eminem, s-a logodit. Primele imagini
6

de Roxana Mirea,

Alaina Scott, fiica lui Eminem în vârstă de 28 de ani, s-a logodit! Aceasta a împărtășit marea veste cu urmăritorii ei de pe Instagram, publicând o serie de fotografii, în care iubitul ei, Matt Moeller, este surprins în timp ce îngenunchiază pentru a o cere în căsătorie. Ei bine, cert este că Eminem, în vârstă de 49 de ani, are de pregătit o nuntă.

Alaina Scott, fiica lui Eminem, s-a logodit

Alaina Scott este în culmea fericirii alături de iubitul ei, Matt Moeller. Acesta a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Eminem. Alaina a publicat o serie de imagini de la fericitul eveniment, în care ea și logodnicul ei se află pe acoperișul casei în care locuiesc. În fotografii, vedem cum Matt a îngenunchiat pentru a o întreba pe fiica lui Eminem dacă vrea să fie soția lui. Ei bine, răspunsul a fost un „Da” din toată inima.

Da de sute de ori. TE IUBESC”, a scris Alaina pe Instagram, după ce a fost cerută în căsătorie.

Alaina-Scott-fiica-lui-Eminem-s-a-logodit.-Primele-imagini-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De asemenea, ea a publicat și o imagine cu inelul de logodnă, care are un diamant superb.

Cererea în căsătorie a avut loc luni, 13 decembrie, însă entuziasmul momentului încă îi urmărește. Fiica lui Eminem a scris ieri pe Instagram că: „Încă în al nouălea cer. Mulțumim pentru toate mesajele de bine. Ne simțim foarte iubiți.

Despre relația dintre Alaina Scott și Matt Moeller

Alaina Scott și Matt Moeller sunt împreună de șapte ani. Cu ocazia aniversării, Alaina a scris pe Instagram, în iulie, un mesaj emoționant dedicat iubitului ei, care acum i-a devenit logodnic.

„În timp ce dragostea mea pentru tine a crescut cumva în ultimii 7 ani, un lucru a rămas același – ești persoana mea preferată. Ești cel mai bun prieten al meu și cel mai bun partener. Îți mulțumesc că mă iubești. La mulți ani, ILY❤️”, a scris fiica lui Eminem pe Instagram, la vremea respectivă.

Mama biologică a Alainei, Dawn Scott, este sora fostei soții a lui Eminem, Kim Scott. Artistul a adoptat-o pe Alaina. Dawn a murit în 2016, iar cauza probabilă pare să fi fost o supradoză de droguri, potrivit kissfm.ro.

În 2004, el a vorbit despre relația sa cu Alaina în timpul unui interviu pentru Rolling Stone .

Am custodia completă a nepoatei mele și custodia comună a [fiicei mele] Hailie”, a spus Eminem la acea vreme. „Am fost mereu acolo pentru Hailie, iar nepoata mea a făcut parte din viața mea de când s-a născut”, a spus Eminem în acel interviu.

Rapperul a spus că a a impus o serie de reguli în ceea ce privește creșterea copiilor. „Îi învăț să facă deosebirea dintre bine și rău, încerc să nu-mi pierd cumpătul, încerc să impune reguli de bază, direcții de urmat și granițe, limite. Nu îi bruschez orice ar fi. În ciuda a ceea ce cred oamenii despre mine și a ceea ce spun eu în melodiile mele – știi, eu și Kim am avut momentele noastre – eu încerc să-i învăț toate acestea și să-i fac să învețe din greșelile mele. Este, dacă vreți, un echilibru, între viața mea de rapper și faptul că sunt tată”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton