Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alan Thicke, protagonistul din serialul „Growing Pains”, a murit la 69 de ani

Alan Thicke, protagonistul din serialul „Growing Pains”, a murit la 69 de ani

de Redactia Tvmania

Actorul canadian Alan Thicke, cunoscut mai ales pentru rolul principal din serialul „Growing Pains”, difuzat pe micile ecrane de postul american ABC între anii 1985 și 1992 şi tatăl cântăreţului Robin Thicke, a murit marţi, la vârsta de 69 de ani, informează People.com.

alan-thicke

Potrivit lui Robin Thicke, actorul juca hochei cu fratele său, în vârstă de 19 de ani, pe nume Carter, când a suferit un atac de cord.

„L-am văzut cu câteva zile înainte şi i-am spus cât de mult îl iubesc şi îl respect”, a declarat Thicke, citat de Los Angeles Times, adăugând că tatăl său a fost o adevărată sursă de inspiraţie pentru cariera lui muzicală.

Pe lângă rolul principal din „Growing Pains”, Alan Thicke a mai avut roluri secundare în seriale precum „Hope & Gloria”, „Diff’rent Strokes” și „The Facts of Life”. Totodată, Thicke este cel care a compus muzica de generic a programului „Wheel of Fortune”.

https://www.youtube.com/watch?v=W51wIZ8kPjI

Potrivit imdb.com, Thicke a apărut ca invitat în seriale precum „Married with Children”, „7th Heaven”, „Joey”, „The Bold and the Beautiful” și „How I Met Your Mother”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton