Homepage  / Filme Online

Alba Flores, una dintre vedetele serialului „Fabrica de bani”, va juca în thrillerul SF „Ulterior”

Alba Flores, una dintre vedetele serialului „Fabrica de bani”, va juca în thrillerul SF „Ulterior”

de Andreea Hentea,

Alba Flores, carismatica interpretă a lui Nairobi din celebrul serial „Fabrica de bani” / „La casa de papel”, va fi vedeta thrillerului SF „Ulterior”, pe genericul căreia se regăsește și ca producător executiv, scrie deadline.com.

În spatele viitorului film se află Matt Brodlie și Jonathan Kier, care vor colabora la producția peliculei cu compania Morena Films. Scenariul filmului „Ulterior” va fi scris de același Alex Rodrigo care a regizat hitul „Fabrica de bani”, împreună cu Manuel Burque („Vida perfecta”).

Povestea ne-o va înfățișa pe Ada (Alba Flores), o tânără cântăreață care este și influencer. Ea se trezește într-o viață pe care nu o recunoaște și într-o lume în care oamenilor li se oferă posibilitatea de a se conecta virtual la o simulare proprie. Ada trebuie să intre în convenția acestui joc pentru a se putea întoarce la viața ei reală și să dezlege la timp, cu ajutorul unui străin misterios, puzzle-ul noii sale existențe.

Alba Flores este și producător executiv al filmului – care se află în etapa de pre-producție – alături de Pedro Uriol de la Morena Films („The Invisible Girl”). Devenită vedetă internațională după ce a jucat rolul inimoasei Nairobi din serialul spaniol de imens succes „Fabrica de bani”, difuzat de Netflix, Alba Flores a jucat, de asemenea, în serialul „Vis a vis”. Acesta a fost lansat de Globomedia în 2015 și preluat de Netflix în 2019, iar printre creatorii săi se numără Álex Pina, cel care s-a aflat în spatele producției „Fabrica de bani”.

Matt Brodlie și Jonathan Kier au descris „Ulterior” ca fiind o „poveste SF terifiantă și complexă”, adăugând: „Manuel Burque și Alex Rodrigo au creat un thriller vizionar și inspirat și suntem încântați să le evidențiem vocile distincte și autentice”.

foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton