Homepage  / Vedete româneşti

Albertina Ionescu, o mireasă atipică! Ce a purtat în ziua în care s-a căsătorit cu jurnalistul Constantin Opriș

Albertina Ionescu, o mireasă atipică! Ce a purtat în ziua în care s-a căsătorit cu jurnalistul Constantin Opriș
6

de Roxana Mirea,

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit sâmbătă, 15 octombrie 2022. Prezentatoarea TV nu a făcut declarații despre nunta ei, însă a publicat imagini din ziua cea mare, în mediul online. Pe de altă parte, ea nu a purtat o rochie de mireasă clasică și a reușit să iasă din tipar.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit sâmbătă, 15 octombrie 2022. Ieri, prezentatoarea de la TVR a publicat și primele imagini din ziua în care ea și Constantin Opriș au spus marele „Da”. Încă de sâmbătă de dimineață, vedeta a distribuit la secțiunea Instastory un video cu make-up artistul care a transformat-o în mireasă. Albertina a fost machiată, coafată și a apoi a îmbrăcat ținuta specială de mireasă, creată doar pentru ea, potrivit libertatea.ro.

Albertina Ionescu nu a îmbrăcat o rochie de mireasă clasică. Ea a ales să poarte în ziua nunții ei cu Constantin Opriș o salopetă specială, creată special pentru ea. Pe cap, nu a purtat un voal, ci un fel de beretă albă. Pe de altă parte, Constantin Opriș a îmbrăcat un costum negru, la care a asortat o cămașă albă și cravată deschisă la culoare.

15.10.2022”, a scris Albertina Ionescu în dreptul unui clip video cu ea și soțul ei. În imagini, cei doi se sorb din priviri și se sărută ușor. Totuși, niciunul dintre ei nu a precizat dacă s-au căsătorit și civil , și religios.

Cine e Constantin Opriș, soțul prezentatoarei Albertina Ionescu

Constantin Opriș este jurnalist de business de mai bine de 10 ani, în prezent în cadrul Profit News și Prima TV. Albertina l-a cunosc pe Constantin în cadrul unor evenimente, apoi au început să vorbească și pe Instagram.

albertina-ionescu-si-constantin-opris-s-au-casatorit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare”, spunea prezentatoarea TV despre partenerul ei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton